Počkej až je dojezdíš, nebo se rozpadnou a kup jinýhajnej píše:no super. a co teď můžu dělat....

Počkej až je dojezdíš, nebo se rozpadnou a kup jinýhajnej píše:no super. a co teď můžu dělat....
no právě, to jsem s tím určitě jezdil jako prase. ale i tak to zkusímmartinopel píše:Zkusit reklamovat,ale šanci na úspěch moc nedávám.hajnej píše:no super. a co teď můžu dělat....
kterej?martinopel píše:Jinak měnili jsme silentblok motoru ,koupili jsme Corteco a bylo na něm vybroušeno číslo,takže dost možná že origo Volvo
Přední podtlakový na D5hajnej píše:kterej?martinopel píše:Jinak měnili jsme silentblok motoru ,koupili jsme Corteco a bylo na něm vybroušeno číslo,takže dost možná že origo Volvo
INA je prvovýroba.dali píše:Co jsem zkoumal silentbloky, tak záchyt reakce převodovky Lemforder jsem koupil s odbroušeným nápisem Volvo, horní originál hranatej typ je Hutchinson, a ty hydro/podtlakový už jsem slyšel i z jinýho zdroje, že jsou corteco. Nevím, jestli už jsem to tu nadhazoval nebo ne, ale vůbec by nebyl marnej topik, v kterým bychom se postupně dobírali u různýho spotřebáku kdo ho dodává do prvovýroby. Třeba na různých silentblocích a ramenech lze ušetřit stovky až tisíce za identickej díl. Já jako referenci beru to co prodávaj FCP Euro, ty si úplnej šunt podle mě do obchodu nevezmou, a hlavně v případech kdy umí dodat u toho dílu napíšou, že je dodávanej do prvovýroby.
Já teď třeba budu asi řešit volnoběžku alternátoru, jako nejpravděpodobnější dodavatel do prvovýroby mi připadá INA, ale podložený to nemám.
Super, díkymartinopel píše:INA je prvovýroba.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé