Oki, tak si řekni kdy by se ti to hodilo a já přijedu.raolsa píše:Nebo se můžeš stavit u mě. Hodíme to na rampu a uvidíme jestli něco uvidíme.

Oki, tak si řekni kdy by se ti to hodilo a já přijedu.raolsa píše:Nebo se můžeš stavit u mě. Hodíme to na rampu a uvidíme jestli něco uvidíme.
pokud uz je mozne to nasimulovat, tak by to chtelo projet s napojenou vidou a sledovat tlak paliva... jestli nahodou nevynechava cerpadloKolmiss píše:Jinak dnes asi nějaká novinka, kde při rozjezdu 1-3 kvalt na plnej kotel, pak po krátkém sundání nohy z plynu, při brzdění do zatáčky a opětovném přidání nenastalo nic, ani škubání, prostě jako kdyby netekl benzín a po poklesu otáček k 3500 zase začalo jet. Opakováno několikrát.
Ahoj, tobě svítila i kontrolka motoru? To by se pak mělo ukázat i na diagnostice ne? Dělalo ti to také jen na ba98 a na ba95 ne? Mě kontrolka nesvítí a ani v paměti závad nic není.adrenalize píše:Ahoj, už jsem to psal - senzor tlaku paliva. Jak to popisuješ, tak jsou symptomy úplně stejné jako byly u mého auta. A šli jsme na to úplně stejněSvíčky, filtr, zkoumání a nakonec servis...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé