..dyž mě se chce zas tak utrácet.. a to jsem si něco slíbil..:-/ .. ale prostě jsem takovej ouchyl na dřevo, že to asi nevydržím.. (navíc volantů v takovýmhle stavu už je pomálu..)
A co vy? Dali byste si ho do 850?

Na pohled pěkný, ale já bych dřevěný volant nechtělSGC píše:http://www.ebay.co.uk/itm/VOLVO-WOODEN-WOOD-STEERING-WHEEL-V70R-S70R-850-T5-T5R-850-/181346676617?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2a391aaf89
..dyž mě se chce zas tak utrácet.. a to jsem si něco slíbil..:-/ .. ale prostě jsem takovej ouchyl na dřevo, že to asi nevydržím.. (navíc volantů v takovýmhle stavu už je pomálu..)
A co vy? Dali byste si ho do 850?
Si děláš prdelky, doufám.zvedavec píše:no já nevím, že bych musel mít ruce samou třísku
pořiď si kožený rukavice (jako Ervín)SGC píše:Díky za názory.. To s tím klouzáním jsem vůbec nevzal v úvahu.. i když je to lakovaný, to mě mohlo napadnout. No vetšinou jezdím na spotřebu, ale pravda je, že někdy, když mě to chytne, tak dost vyháním saze.. a v naprostý vetšině řídím jen jednou rukou, tak bych zas nerad, aby mi to někde ulítlo... tak teď fakt nevím..:-/ Srdce říká jo, ale..
V tmavým dřevu jak píše dali by se mi to černýho interiéru hodilo určitě víc.. ale takovej jsem snad ještě nikde neviděl..
jasně že joneuman zdenek píše:Si děláš prdelky, doufám.zvedavec píše:no já nevím, že bych musel mít ruce samou třísku![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Lukaso, PINĎABC, Poljot