Myslim, že Volvoklub něco měl černobílýho, ale nevim, na který auto sem to dal

Tak trochu ti nerozumim...Urvanej píše:Kdybys tam ulovil něco míň jedovatýho, mam tu taky pár aut, který maji debilní podznačníky.
Myslim, že Volvoklub něco měl černobílýho, ale nevim, na který auto sem to dal
Urvanej píše:Jesi jen trochu, tak je to v cajku:
Žlutá jedovka se nehodí na každý auto
mam tři auta a na nich 4 volný podznačníky, na kterých bych si něco takovýho chtěl nalepit
návrh tu již existuje, volvoklub jím disponuje, ale nevím kdo je za to zodpovědný, barva byla černobílá, k bližší specifikaci nebo nafocení nejsem vhodný, nevím na kterém autě mám tyto samolepky nalepené
Je toto srozumitelnější?
SouhlasLachtan píše:Když uděláš padesát druhů, tak sice bude výběr, ale na druhou stranu to "rozmělníš" - každý bude podvědomě "hledat" pouze to co má on sám na podznačníku a vše ostatní bude ignorovat.
(to je realita)
V jednoduchosti je krása a široký výběr není vždy ku prospěchu věci![]()
Ale musím uznat - za snahu a iniciativu -
Jak myslíš...Ekky píše:Janechci odporovat ale o co je to jednodussi kdyz tam zvlast lepis stitky a zvlast napis kdyz moje varianta je vse v jednom.. Jedna samolepka.. Navic jak uz jsem psal,bude doplnovat losi na blatnikach...
Asi to uzavrem pac by se o tom dalo diskutovat do nevidim...
Ekky, buď v klidu, já jsem taky. Souhlasím s Lachtanem, ale dělej, jak myslíš.Ekky píše:No myslim ze nema cenu se tu nejak hadat,dohadovat nebo neco podobneho kvuli banalite...
Sem v poho...vcar píše:Ekky, buď v klidu, já jsem taky. Souhlasím s Lachtanem, ale dělej, jak myslíš.Ekky píše:No myslim ze nema cenu se tu nejak hadat,dohadovat nebo neco podobneho kvuli banalite...![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Harry