Kdybys tam ulovil něco míň jedovatýho, mam tu taky pár aut, který maji debilní podznačníky.
Myslim, že Volvoklub něco měl černobílýho, ale nevim, na který auto sem to dal
Urvanej píše:Kdybys tam ulovil něco míň jedovatýho, mam tu taky pár aut, který maji debilní podznačníky.
Myslim, že Volvoklub něco měl černobílýho, ale nevim, na který auto sem to dal
Tak trochu ti nerozumim...
_________________ Volvo XC70 D5 136kW/400Nm MY06, AW Geartronic - GALERIE
Jesi jen trochu, tak je to v cajku:
Žlutá jedovka se nehodí na každý auto
mam tři auta a na nich 4 volný podznačníky, na kterých bych si něco takovýho chtěl nalepit
návrh tu již existuje, volvoklub jím disponuje, ale nevím kdo je za to zodpovědný, barva byla černobílá, k bližší specifikaci nebo nafocení nejsem vhodný, nevím na kterém autě mám tyto samolepky nalepené
Urvanej píše:Jesi jen trochu, tak je to v cajku:
Žlutá jedovka se nehodí na každý auto
mam tři auta a na nich 4 volný podznačníky, na kterých bych si něco takovýho chtěl nalepit
návrh tu již existuje, volvoklub jím disponuje, ale nevím kdo je za to zodpovědný, barva byla černobílá, k bližší specifikaci nebo nafocení nejsem vhodný, nevím na kterém autě mám tyto samolepky nalepené
Je toto srozumitelnější?
Ano uz je to srozumitelnejsi... Ten obrazek je jen navrh... Jinak barvy kdyz se to rozjede,tak budou stejne kombinace jako u losaerbu... Viz Samolepky Losa.
Takze cerno stribrne,stribrnocerne,zlutocerne a mozna cervenocerne... Snad jsem na nejakou nezapomel.
Ale já nemám nic proti kreativitě. To v žádném případě. Jen se mi jedná o to, abys nedělal to, co už je tady v běhu. Zrovna tak mám i losoštíty na magnetkách, kdybys náhodou chtěl vyrazit tímto směrem.
Když uděláš padesát druhů, tak sice bude výběr, ale na druhou stranu to "rozmělníš" - každý bude podvědomě "hledat" pouze to co má on sám na podznačníku a vše ostatní bude ignorovat.
(to je realita)
V jednoduchosti je krása a široký výběr není vždy ku prospěchu věci
Lachtan píše:Když uděláš padesát druhů, tak sice bude výběr, ale na druhou stranu to "rozmělníš" - každý bude podvědomě "hledat" pouze to co má on sám na podznačníku a vše ostatní bude ignorovat.
(to je realita)
V jednoduchosti je krása a široký výběr není vždy ku prospěchu věci
Janechci odporovat ale o co je to jednodussi kdyz tam zvlast lepis stitky a zvlast napis kdyz moje varianta je vse v jednom.. Jedna samolepka.. Navic jak uz jsem psal,bude doplnovat losi na blatnikach...
Asi to uzavrem pac by se o tom dalo diskutovat do nevidim...
Ekky píše:Janechci odporovat ale o co je to jednodussi kdyz tam zvlast lepis stitky a zvlast napis kdyz moje varianta je vse v jednom.. Jedna samolepka.. Navic jak uz jsem psal,bude doplnovat losi na blatnikach...
Asi to uzavrem pac by se o tom dalo diskutovat do nevidim...