Habene, máš ještě ten jeden obal volný? Žena včera pustila klíče na podlahu a ještě je přejel mladej na odstrkovadle, takže obal rupnul...Haben píše:Po Silvestru bych tedy objednal 10 kusů. Prosím o potvrzení, že odeberete, konkrétně:
- lukyn v70 - 2ks
- majmun 2 ks
- josef.paur 2 ks
- advo 1 ks
- basstl 2ks
Pokud všichni potvrdí, pak zbývá ještě 1 volný kus - komu by se hodil?
Cena 110 Kč včetně pošty za kus.
Je možný ještě ten vystřelovák s dálkou objednat? (potřebuju ten se třema tlačítkama u dálky)Haben píše:bohužel nemám, ten poslední si našel majitele ještě dříve, než obaly doručila pošta
Jedině zase objednat 10 kusů při ceně 115 Kč/kus včetně pošty nebo objednat pro tebe 2 ovladače za 270 Kč včetně pošty (tedy 135 Kč/kus). Ten druhý by jsi si buď prodal nebo pokud by se někdo do doby, než-li ovladače dojdou, ozval, tak mu ten jeden rovnou pošlu.
Prosím tě, jaký vystřelovák na C70 chceš? Na C70 je tento dálkáč: Až na novější modely je tento vystřelovák: Pokud chceš vystřelovák na C70, je potřeba to podomácku zbastlit, návod je tu myslím o nějakou stránku dříveChase píše:Je možný ještě ten vystřelovák s dálkou objednat? (potřebuju ten se třema tlačítkama u dálky)Haben píše:bohužel nemám, ten poslední si našel majitele ještě dříve, než obaly doručila pošta
Jedině zase objednat 10 kusů při ceně 115 Kč/kus včetně pošty nebo objednat pro tebe 2 ovladače za 270 Kč včetně pošty (tedy 135 Kč/kus). Ten druhý by jsi si buď prodal nebo pokud by se někdo do doby, než-li ovladače dojdou, ozval, tak mu ten jeden rovnou pošlu.Klidně bych vzal ty dva
no jdu, protože jsem nestihl objednatHaben píše:to nejdeš, protože ty jsem neobjednával. Pokud 2x obal na V70 I, tak by cena byla za ty 2 ks 260 Kč.
Pokud by se jich objednávalo 10 a více, tak kus by vyšel do stovky, možná trochu méně.
Máš tento typ obalu na DO, že?
Nechvátám na to, chvilku počkáme, třeba se někdo ještě přidá a bude lepší cenaHaben píše:nejdeš, tento typ, který máš ty, tak dodavatel u kterého jsem objednával, nemá. Takže bych objednával u druhéhoTakže pokud budeš chtít objednat, tak 2 ks za 260 Kč, 1 ks za 130 Kč.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]