Nesetkali jste se někdy s tímto nevíte co to může být?
Díky.
Jsem nasraný až nad mraky!!!!! Až se to vyřeší klidně zdělím název servisu jako reklamu.
Mohu vědět kdo?Klidně szbretislavtomek píše:servisují a specializují se na volva a spolupracují s originálním servisem volvo
převodovka a 120 kg ???bretislavtomek píše:Jinak udělal bych si to sám, ale 120kg převodovku neunesu na rameni
tak manuální převodovkou z D5-ky jsem před pár dny hejbal a typuji max 60kg, pak jedině že bys měl automatbretislavtomek píše:Ano 120kg už jsi jí držel v ruce, že se divíš??
Doufám,že Ti i dolili olej.Při troše štěstí i ten co do toho patří.bretislavtomek píše:Takže kluci. Vyřešeno. Hurá!!!! spadl mi kámen ze srdce. Jak jsem říkal spustili převodovku a neoddělali řízení tedy vylítlo za brzdovým pedálem kovové ložisko z manžety řízení.
Jinak byl to servis FITAUTO, kterému se omlouvám veřejně protože za to nemůže, i odborníkům ze svencaru se to někdy stane.
Mimochodem aspoň na moravě znám dost lidí, kteří těmto autum rozumí, jak mechanici ze svencaru, ti tam jsou opravdu dobří, vždy mi vyjasnili závadu dokonce i přes telefon, když jsem jim popsal problém, vždy měli pravdu, tak i mechanici, kteří se těmito auty zabívají. Zas tak složité to volvo není.
Zdar a hodně zdárných najetých kilometrů.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé