Mám elektrickýho šotka Někdy po nastartování se mi stane že mi zůstane svítit SRS, nefungujou mi střerače, rádio a ukazatel venkovní teploty.
Někdy to naskočí během jízdy jindy pomůže chcípnout a znovu nastartovat. Mám trochu podezření na spínací skříňku i když mi z principu není jasný jak by v ní mohl bejt problém, ale na druhou stranu když chcípu tak v mezipoloze mezi I a II mi rádio i teploměr problikne neřešil jste někdo něco podobnýho?
Ondra. píše:Mám elektrickýho šotka Někdy po nastartování se mi stane že mi zůstane svítit SRS, nefungujou mi střerače, rádio a ukazatel venkovní teploty.
Někdy to naskočí během jízdy jindy pomůže chcípnout a znovu nastartovat. Mám trochu podezření na spínací skříňku i když mi z principu není jasný jak by v ní mohl bejt problém, ale na druhou stranu když chcípu tak v mezipoloze mezi I a II mi rádio i teploměr problikne neřešil jste někdo něco podobnýho?
fajn přehodim z nějaký starší devítky. To co všechno odchází na MY 97 už není náhoda, prostě tenkrát už to pleskali šmejdi... (namátkou spínač zpátečky, spínačka, motor zadního stěrače....) to se mi starších 7/9 nestávalo
HonzaA píše:No jo, ale v té Tvé 940 se už hrabala spousta lidí, někteří evidentně velmi neschopní... já tyhle zkušenosti nemám z vícero "pofaceliftových" 940.
Zbastléná až tolik není, motorovej problém byl triviální (váha vzduchu, lambáda a následně nějakým dementem rozštelovaná škrtící klapka..)....
naštěstí já jsem schopnej a mam dva ještě schopnější kamarády takže devítku dáme dohromady. Naštěstí skončila v dobrých rukou a ne u někoho kdo by jí pleskal a pak s ní udělal ještě třeba byznys Myslim že za takovou poruchu zámku 5. dveří ani neschopnej člověk nezpůsobí...
Jo, máš pravdu, jsem se zase nějak rozohnil, jako za starejch dobrejch časů tady na fóru Nesdílím názor, že ty pofacelifty jsou špatné, naopak mají pár výhod. A jsem rád, že to auto je u Tebe, když ne u mně. Nějak jsem neuměl dát dohromady peníze, všechny šly do 780...
Ještě třeba plyn Ti na tom montovali skuteční odborníci, prý to vždy na léto a na zimu přeštelovávali, aby to vůbec fungovalo
_________________ 244 GLE B21E 1979 | 244 GLE B23E 1981 a další