Mlhovky
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: Volvo V 50 1.6 i
Mlhovky
Dobrý den.Potřeboval bych radu,zda je možné domontovat mlhovky na V 50/1.6 benzín/2005
,když z výroby tam nejsou.Koukal jsme pod záslepky a kabeláž se jeví že tam je.děkuji za radu,pokud s tím máte někdo zkušenosti.

-
- Vůz: Subaru Levorg GT-S 2017
Mlhovky
Komplet kabelaz je v aute pripravena. Staci pripojit mlhovky, vymenit mrizku kolem mlhovek, vymenit ovladani svetel a pripadne vlozit pojistku na mlhovky.
Otazka 15min.
Otazka 15min.

- Vůz: Volvo V 50 1.6 i
Mlhovky
takže jestli to chápu tak ten ovladač co máš je komplet celý panel,který tam sice ted je,ale bez přepínače na přední mlhovky.myslím že se ten ovladací panel liší,zda jsou a nebo nejsou xenony,protože ty já nemám.
-
- Vůz: Subaru Levorg GT-S 2017
Mlhovky
mam ovladac pro halogenova svetla.oskarcz píše:takže jestli to chápu tak ten ovladač co máš je komplet celý panel,který tam sice ted je,ale bez přepínače na přední mlhovky.myslím že se ten ovladací panel liší,zda jsou a nebo nejsou xenony,protože ty já nemám.
- Vůz: Volvo V50 2006 2.0D
Mlhovky
Ahoj chtěl bych tohle téma oživit. Mám V50 2006 s xenonama. Nyní jsem domontoval přední mlhovky a vyměnil ovladač světel. Relé, pojistka i kabeláž již byly z výroby.
Nyní problém že mlhovky nesvítí. Pokud propojím konektory na relé tak svítí. Zkrátka nejde signál mezi vypínačem a relátkem (pojistka je v pořádku).
Máte někdo prosím schéma zapojení předních mlhovek? jedná se mi od vypínače který pin a následně po relé. Je možné že vypínač je vadný, nebo je potřeba kódováni.
Děkuji
Nyní problém že mlhovky nesvítí. Pokud propojím konektory na relé tak svítí. Zkrátka nejde signál mezi vypínačem a relátkem (pojistka je v pořádku).
Máte někdo prosím schéma zapojení předních mlhovek? jedná se mi od vypínače který pin a následně po relé. Je možné že vypínač je vadný, nebo je potřeba kódováni.
Děkuji