Moc děkuji
A jo, mě se zdálo že ti to svítí nějak moc pěkně...a ono xenonáda...Haben píše:Kdyz bude cas, tak udelam fotky za mokra nekde s patniky. Vymena je tak na 4 minuty, coz jsem ziral, takze i v desri se daji prehodit 2 pary zarovek. Ja mam od predchoziho majitele v potkavackach xenony (HID). Sviti to jak prase a kupodivu na me blikne v noci tak jedno auto mesicne. Takze to asi neni takova prasarna. Ja ty xenony zanechal, protoze to sviti fakt dobre. Jediny problem je, ze rozdil mezi dalkami a potkavackami je tak 10-15 metru a ze dalky sviti vice nahoru. Takze mam obcas pocit, ze dalky sviti malo. proto taky nakup tech Bosch Plus 90.
asi mám stejnej problém,jak je venku trochu vlhko,mlžím se víc,než mi přijde normální-voda mi neubejvá,radiátor topení už byl měněnej,a jak píšeš,ofuk je beze změny i po přepnutí vnitřní /vnější okruh...jak je prosim tě přiístupný to táhlo,kastlík před spolujezdcem je na nějakejch torxech,nebo jen nějak nacvaklej? fotku asi nemáš,po vyndání kastlíku? jde mi o to,nesrat se s tim v tý zimě moc dlouho,dík za jakoukoliv radu,a přeju úspěšný prodej i druhého krasavce!Haben píše:Auto se v poslední době hodně mlžilo, tak jsem pro jistotu vyměnil kabinový filtr. No a pak jsem si vzpomněl, že mi před cca půl rokem upadlo táhlo od klapky vnitřní cirkulace. Vypadlo z otočného čepu před schránkou spolujezdce. Takže jsem zkusil, zda při plném ofuku na vnější okruh se ofuk ještě zvýší při zavření klapky vnitřní cirkulace - a nezvýšil. Takže jsem vytáhl schránku před spolujezdcem a táhlo bylo zase opravdu upadlé. Znovu jsme jej nasadil, zakápl takovým gumovým lepidlem (chemopren nebo co). Tak snad už to bude držet. Hlavní ale je, že mlžení oken je pryč
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé