Ostatní: "Ty se tomu směješ krávo, ale nás to mohlo zabít!!!"

a proč? Většina lidí tu umí anglicky, zbytek si to dá do googlu ne? Jestli pak ještě někdo zbyde, dobře mu takLachtan píše:Je chválihodné, že vládneš angličtinou, ale propříště vkládej příspěvky v češtině/slovenštině - ber ohled i na ty co angličtinou nevládnou
![]()
L.
Je to český fórum, myslím že Lachtanovo poznámka byla na místě. Dávat překládat vtip do googlu, tak bych řekl že pointa vtipu se ztratí při překladu.old.fashioned píše: a proč? Většina lidí tu umí anglicky, zbytek si to dá do googlu ne? Jestli pak ještě někdo zbyde, dobře mu tak
no bóže, tak si to někdo taky nepřečtemartines píše:Je to český fórum, myslím že Lachtanovo poznámka byla na místě. Dávat překládat vtip do googlu, tak bych řekl že pointa vtipu se ztratí při překladu.old.fashioned píše: a proč? Většina lidí tu umí anglicky, zbytek si to dá do googlu ne? Jestli pak ještě někdo zbyde, dobře mu tak
pokusím se volně přeložit, protože se mi to líbí:penek píše:This is perhaps the most profound philosophy I have heard in recent times:
"Life is like a penis - simple, relaxed and hanging free...it's women who make it hard."
Dík za podporu, říkal jsem si navíc, že když Lachtana ještě navíc chváliyhodně podloubnu, tak mi jednu uploutví...old.fashioned píše:a proč? Většina lidí tu umí anglicky, zbytek si to dá do googlu ne? Jestli pak ještě někdo zbyde, dobře mu takLachtan píše:Je chválihodné, že vládneš angličtinou, ale propříště vkládej příspěvky v češtině/slovenštině - ber ohled i na ty co angličtinou nevládnou
![]()
L.Pokud obstojí rasistické a xenofóbní narážky v jiných topicách, anglické návody na opravy, tak proč ne vtip? Jako daleko naléhavější a nechvályhodná se mi zdá spíš skutečnost, že moderátoři neumějí česky.
Uživatelé procházející toto fórum: Tomas78