jj byl jsem tammajtinek píše:Roon - nebyl jsi dneska odpoledne se Sněhurkou na Michelský?

jj byl jsem tammajtinek píše:Roon - nebyl jsi dneska odpoledne se Sněhurkou na Michelský?
Cau byl sem to já poměrně často se tam motám, odbočoval si doprava směrem do centrawolf píše:Dnes rano u Ronda jsem koutkem oka zahlidl zelenou devitku,taky po me koukal,predpokladam ze asi nekdo odsud?
Ahoj to byla zase ta moje krabice 9kutam taky čas od času postavím (poznáš ji jednoduše mám máčklý 5.tý dveře v pravo dolewolf píše:Brno, sobota 23.6. Interspar, nekdo odsud? modrá 850 T5
To se mi snad ani nechce věřit. Tvoje auto se mi líbí, co ho znám, ještě z doby než sis ho koupil. Moc dobře se mi v něm jezdilo. A podle fotografií v galerii se o něj pěkně staráš.kubexxx píše:Zdravim zatim jak blázen a žádná odpověď
DíkyPetr Marek píše:To se mi snad ani nechce věřit. Tvoje auto se mi líbí, co ho znám, ještě z doby než sis ho koupil. Moc dobře se mi v něm jezdilo. A podle fotografií v galerii se o něj pěkně staráš.kubexxx píše:Zdravim zatim jak blázen a žádná odpověď
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé