Obracím se na vás pro radu s mizející vodou, pročetl jsem tady témata o vodě, ale na tenhle druh závady nenarazil. Vody mi to "sežere" cca 3/4 litru na 100km, ale nikde ani kapka

Díky O
Jsem sice laik, ale tohle vážně existuje ?tomasvv píše:Viděl bych to tak, že tlaková zkouška nebyla dostatečná metoda. Co zkusit fosforeskující příměs do chladící kapaliny a pak se dívat, kde to svítí?
No to prave rikali v servisu. Ze to je videt kde ti utika. Ale neprisli na nic. A ja jsem amater. Proto to zkousim tady. Diky Oold.fashioned píše:i nemrznoucí směs, když uschne, by měla bejt nabledlá, ne? /nevim, jenom sem to čet/
Take neverim, ze nejde zavarit.Urvanej píše: Na druhou stranu, zavařit jde všechno
u tebe to vypada na prasklej radiator topeni nebo vedeni k nemu.. klasicka najezdova zavada S/V70flashdriver píše:Tak to jsi me nepotesil, taky mi voda mizi bezestop, ale protoze mam v aute jako v saune, doufam ze to bude prusak topeni, nemizi ale porad, interval se neda vysledovat. Ale v tech tropech mi sla para z praveho stredoveho pruduchu, tak to u me snad makovice nebude
tak právě pan Lounek řekl, že to nejde ( že je to prasklý blízko nějakýho sedla nebo tak nějak..).
jinak díky všam za rady. Situace není růžová. Pan Patočka nemá, polarcars taky ne. Akorát mají někde celej motor, což není úplně ideální ..Urvanej píše:David Patočka, nebo audivolvo, možná by i polarcars uměli, Marra sežene cokoliv...
Na druhou stranu, zavařit jde všechno
Jednu hlavu má známý.Tel na mne 775148152Orlane píše:tak právě pan Lounek řekl, že to nejde ( že je to prasklý blízko nějakýho sedla nebo tak nějak..).
jinak díky všam za rady. Situace není růžová. Pan Patočka nemá, polarcars taky ne. Akorát mají někde celej motor, což není úplně ideální ..Urvanej píše:David Patočka, nebo audivolvo, možná by i polarcars uměli, Marra sežene cokoliv...
Na druhou stranu, zavařit jde všechno![]()
tak ještě zkusím pátrat. Díky
O
ZdarecNarvik píše:Take neverim, ze nejde zavarit.Urvanej píše: Na druhou stranu, zavařit jde všechno
Schvalne, kde Ti rekli ze to nejde?
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]