Řazení 440 TD

Malé, ale Volvo...
  • Autor
  • Zpráva
Daky

#1 Řazení 440 TD

Příspěvek od Daky »

Z ničeho nic jde zpátečka řadit jen přes "zuby" a nebo ještě než nastartuju (s tím, že to začlo po 14-ti dnech co stálo auto v garáži a předtím se měnilo spojkový lanko, to asi nebude mít souvislost?). Všechny ostatní rychlosti jdou dobře - možná víc ztuha (ale třeba je to jen dojem). Kamarádovi se stalo to stejný, prý mu jen vyměnili nějaké podložky, které se časem vymačkají (u těhle volv a renaultů je to prý stejná častá závada (stejný motor a řazení ).

Já vím, že ty šikovný a osvědčený automechaniky tady shání hromada lidí, ale fakt nikde jsem tady nenašel žádný doporučení. JESTLI O NĚKOM VÍTE, TAK MOOOOOOC PROSÍÍÍÍM - Praha a okolí (i třeba 150 km - je to fak k uzoufání)

Honza
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Člen VK
Příspěvků ve vlákně: 1
Příspěvky: 5111
Registrován: 20 roků 6 měsíců
Bydliště: České Budějovice
Vůz: V70 D5, 03, man, lah. zelená

#2 Řazení 440 TD

Příspěvek od Honza »

Daky píše:Z ničeho nic jde zpátečka řadit jen přes "zuby" a nebo ještě než nastartuju (s tím, že to začlo po 14-ti dnech co stálo auto v garáži a předtím se měnilo spojkový lanko, to asi nebude mít.
Řek bych že spíš ano.Je dobře seštelovaný,zkus ho přitáhnout. K těm servisům ,to je normální ,když ti praskne žárovka tak by ti nejraději vyměnily celý světlo.
_________________
V70II D5, 2003 / V850 2,5TDi, '96, použita na orgány

Zeb
Ověřený
Offline
Příspěvků ve vlákně: 1
Příspěvky: 884
Registrován: 20 roků 1 měsíc
Bydliště: Praha

#3 Řazení 440 TD

Příspěvek od Zeb »

No, já mám asi taky v pytli převodovku (taky 140 000 km) a taky zpátečku... Jde mi tam zařadit, ale jakmile potřebuju couvat do nějakýho prudkýho kopce a mám naložený auto, nebo potřebuju couvat nějak rychlejc, tak mi ta zpátečka vypadne. Strašej mě taky novou převodovkou, tak bych tě poprosil zda bys mi mohl poskytnout info, kde by se dala sehnat levnějc, mejl je zeb@post.cz. Zatim ji nepotřebuju, ale myslim že do roka a do dne ji vyměnit budu muset. Do servisu jezdim do Prahy, do takový malý dílny, kde mi zatim opravili všechno, nebo mě přesvědčili, ať to ještě chvilku vydržim a že to vyměněj až to odejde úplně. Můžu se ti zeptat kolik by stála ta výměna převodovky a když sem napíšeš mejl, nebo jinej kontakt, tak ti napíšu kde jsou
_________________
Bylo: bílá 440 1,9 TD
Je: modrá V70 I 2,5 TDI

Daky

#4

Příspěvek od Daky »

Fakt stačilo přitáhnout to lanko. Zkusil jsem to jen co jsem to tady dopsal a všechno funguje naprosto skvěle!!!
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „300 / 400 - opravy“