Při diskusi nad motory 2.4T a T5 s martinopelem jsme začali spekulovat, jak moc se tyto motory liší vevnitř, když zvenku jsou opticky velmi podobné, ne-li shodné? Pak vytanula první otázka "co se asi stane, když se do ŘJ motoru 2.4T nalije firmware z T5"? Pojede to? Proč to nezkusit, když technologie na to jsou.
No nebudu to natahovat - maje zálohy obou ŘJ, tu z S60 T5 nalil do XC70 2.4T (obojí auta MY2002) a k mému úžasu to jede! Normálně to nastartovalo, chvíli to cukalo na volnoběh, než se asi nějaké adaptační hodnoty ustálily.
Při pohledu do VIDY bylo vidět, že CEM/ECM si ještě chvíli nadávaly, že mají špatnou verzi SW, MIL a tak. Ale jen 2 chyby, jedna ECM, druhá CEM. Chybu na palubáku to ale nevyhlásilo vůbec.
Tak jsem v CEMu nakonfiguroval verzi motoru T5 a kecy ustaly úplně

No jel jsem to krátce projet. Nevím, jestli mi dál poreznul výfuk anebo jestli se trošku změnil zvuk? Zvuk není nijak patogenní (aspoň myslím).
Ale nevím, jestli to fakt jede lépe nebo jestli je to jen placebo efekt anebo je to jen tím zvukem? Zítra to prubnu na obvyklé trase a dám vědět.
Ve VIDĚ jsem se dočetl to těchto rozdílech:
B5244T (2.4T)
147kW/285Nm
vrtání 83mm, zdvih 90mm
komprese 9.0/1
B5234T (T5)
184kW/330Nm
vrtání 81mm, zdvih 90mm
komprese 8.5/1
Na dalších místech webu jsem zběžným hledáním na další rozdíly (pro tyto verze 2002) nenarazil. Single VVT mají snad oba stejně.
T5 má (snad) turbo 0.6 baru, hodnoty ani typ pro 2.4T jsem rychle nenašel.
Může to reálně jet (lépe)? Můžu něco odvalit?
Tak se do mně pusťte.

Pavel