diky za odpovedi, presne tohle jsem mel na mysli, vase zkusenosti mi moc pomuzou
2 Danniel74: reknu jednoduse ze ST220 je ST220 a V70 je V70
nechtel bych srovnavat, kazdy auto ma svoje obrovsky plus a mensi minusy
ST220- skvelej motor - V6 - je fantazie, mit penize na V70 s 3.2l benzinem a predelat to do plynu(nebo mit na benzin) tak jsem velmi stastnej a myslim ze lepsi auto bych si nemohl ani prat
budu pokracovat zase motorem, kterej se po prekroceni 4500ot promenil, diky promenlivemu sani, v takovou dunivou bestii, zes byl v motoristickym nebi!!! mohl za to ladenej sportovni vyfuk od vyroby, skvele naladeny auto - v zatackach to drzelo stopu jako prase, skvely Recado sedacky, krasnej vzhled auta, holkam se to proste libilo

a borcum taky!!
byla to limuzina, 3 kamaradky jsem v tom vezl k oltari, bylo to krasny auto
nevyhody - pro me malej kufr, nizkej podvozek, spotreba ve meste 12-13l kdyz jsem jel absolutne ukaznene - vychazelo mi 4.2,-/km
pro me ST220 zustane auto na ktery budu rad vzpominat - melo to neco do sebe a nikdy uz takovy nebudu mit, i kdybych mel jezdit v RS4 nebo M3
V70- nebudu porovnavat motory, diesl D5 ac je skvelej a ja jsem s nim moc spokojenej, nikdy nebude benzin
jizdni vlastnosti-mam V70 kratce, ale po silnici nejede, po silnici plave. je to auto na dalky a pohodlny, kterymu verim ze m edoveze tam kam chci. ale vim ze se s nim nikdy tak nesvezu jako v ST220. pri ostre zatacce se V70 nakloni, zrejmne neustreli mimo silnici, ale nejde s tim jezdit jako ST220, coz mi v soucasne dobe vyhovuje
- ma asi o milion vetsi kufr, lepsi pristup do kufru, zere polovinu co ST220 - 2.3,-/km
jsou to dve rozdilny auta, ja jsem mel stesti ze jsem se mohl svezt v ST220 kdyz jsem se potreboval vylitat a ze jsem nemel oturbovanou octavii
ted se chci vozit, jezdit na chaty, na dlouhy cesty mimo CR a vylety po CR, chci nalozit rodinu a jet za tetou do UH, na chatu do Novyho Mesta, jinymi slovy jsem asi dospel....

a to je Volvo V70