některé vymazlenosti už má (šíbr, 4x vyhřívané sedačky, křídlo, tažné apod. ) ale
1) některé věci jsem zjistil , že mi tam chybí ,
2) co je však horší určitě jsou věci, které by tam být mohly, ale já ani nevím, že existují...
V první fázi bych se soustředil na uživatelskou výbavu a exteriér a teprve v poslední fázi na případně na motor atd.
ad 1)
- budu muset něco dělat s audiem (kazeťák už je i pro mně středověk) jak to řešit ? nějaké udělátko do zapalovače co zvládne MP3 i Handsfree (bluethoot)? existuje a kvalita ?
- je tam síť , ale není roleta v kufru (určitě nějaká existuje ale jak vypadá a kde ji seženu ?)
- nějaké roletky do zadních oken (děti) proti slunci
ad 2)
brainstorming o čemkoliv co by jste mi doporučili , abych autu přidal (jen kola zatím neřešit prosím zatím mi stačí co tam je

zejména by mně potěšili nějaké vychytávky pro děti (mám 3 a kvůli nim jsem v70 koupil mně stačí má s60 T5

Moje dojmy z tohoto auta jsou zatím veskrze dobré (jen jsem trošku na pochybách zda to není do určité míry vandalismus takto zachovalé auto zatížit plnohodnotným rodinným provozem s 3 dětmi ... ale to by bohužel vyřešila jedině koupě jiné v70 , ale jinou za pade jsem schopen sehnat nebyl...)
Díky všem za podněty a náměty ...