Tak a tady je naše slibovaná V 70II, kde byla podmínka nafta a dobrý stav vozu. Hlavně musím zmínit člověka, kterého jsem potkal tady na fóru, který mi s tímto autem velice pomohl. Dobré zkušenosti jsem s ním měl již z předchozího obchodu litých kol Volvo na 850. Jeho u živatelské jméno je keffik. Začalo to tím, že jsem začal hledat nového Volvíka, ale stav většiny vozů v bazarech a inzerátech v ČR nebyl dle mých představ. Pak mi keffik nabídl, že má sám auto dovoz z DE a že mi s tím pomůže, tak jsem souhlasil. Vytipoval pro mě několik V70 v De a začal obvolávat inzeráty a já jsem vyrazil k němu, bydlí kousek od hranic z DE. Vše měl domluvené po tel. a měl už i pro mě nachystané převozky s pojištění. Nakonec jsme však sháněli i Caddy pro kolegu. Ovšem i v DE jsou dobří fotografové, pár aut bylo tragických, raději ani nepsat. Hned první den jsme koupili Caddy a kolega odjíždí domů spokojený jako malé děko. Jen já bez Volva propadám beznaději a vzteku

, ovšek keffik mě uklidňuje a jedeme k němu domů, kde přespávám další noc. Opět hledáme inzeráty a řadíme podle zájmu a trasy. Ráno vyjíždíme a on opět volá a domlouvá. Zase pár kusů, které nejou podle představ. Nakonec se jedeme podívat na jedno za které chtěli přes 5200EUR a má najeto skoro 300tis. km, ale pán který je ředitel firmy a auto bylo jeho soukromé používámno pro služební účely něco sleví po telefonu, ale pevně si stojí za perfektním stave vozu. Po příjezdu na místo nám vysvětluje, že má nové služebnáí auto a volvo stojí na firmě v hale přes 14 dnů, při teplotě cca 7°C. Odemkne halu, dává nám klíče ať si vyzkoušíme studený start po 14 dne - naskočí čistě bez zaváhání 2,4D 96kW r.v. 2004, opravdu stav vozu je excelentní a nechce se nám věřit stav km. Pak nám nabízí zkušební jízdu v délce 100-200km, kterou si máme určit a nabízí i že zaplatí kterýkoliv servis pocestě ať si to můžem dát na zvedák. Což nakonec nebylo ani potřeba, auto opravdu nejevilo žádné známky opotřebení atd. Pak následovalo předložení kompletní dokumentace i se servisní knížkou

. Pak nastupuje opět keffik a začíná boj o EUR, po dlouhém jednání a handrkování končíme na ceně 4350EUR a dal i jeté zimáky na plech a 20EUR na naftu. Keffik to ihnden s majitelem skočil odlhlásit na úřad, nasadili jsme převozní značky a hurá na ČR, tentokrát já spokojený jak malé děcko

Opět přespání u keffika, který mi domluvil kousek od něho dovozovou STK a vše proběhlo k mé plné skokojenosti. Dostal něco na kafé

, ale stejně si vlastně na své kafé vydělal u prodávajícího. Jeho pomoc můžu s mým kolegou jen doporučit a v případě zájmu si ho tady na foru kontaktujte, nebo přes jeho stránky
http://www.levneprevozky.cz.
Ještě jednou moc děkuju, Mira
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.