http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/kongres-ods-luxusni-auta-a-kmotrovske-znacky-nahoda-tvrdi-delegati.html
seš jasnej kmotrdoktor píše:Ty jo, dělají z toho kovbojku.
Ja mám čísla 1221 a na druhém autě 1007 a v obou případech mi paní plácla deset SPZtek na stůl ať si vyberu.
Nějak si se rozvášnil, tak zklidni hormony.mr1 píše:Pánové, to není pravda. Přidělovat značku ouřadové mají tak, jak jsou najebaný v krabici. Ještě logičtěji - i sám systém by jim měl umožnit přidělit číslo podle nějakého pořadí. Je jasný, že pokud u toho budou lidi, bude se v tom dělat bordel. Ale když se sejde banda zasranců, kteří nás denně okrádají a strategicky ničí život, všude stojí samý NEfábije, a na všech je kmotrovská značka, je to fakt plivnutí do xichtu nejen lůze, ale opravdu každýmu.
Takže kdo má"papalášskou" SPZ, tak je hovado ???mr1 píše:Nedělají doktore. Je to svinstvo. U těchto hovad 100%.
Já měl 0155Honza píše:...Takže 0455 byla taky náhoda.
A držel si službu???Lachtan píše:Já měl 0155Honza píše:...Takže 0455 byla taky náhoda.
Co tě to stálo?Dony píše:No je pravda, že občas to vyjde samo ja dostal na první motorku taky 4E 4454
Usmev na paníHonza píše:Co tě to stálo?Dony píše:No je pravda, že občas to vyjde samo ja dostal na první motorku taky 4E 4454
No vidíš a politici se žulí co funkci dostanou, ale spíš nám.Dony píše:Usmev na paníNekecam
mě za 3 roky zastavili jen 1x, když jsme se jeli koupat... "papalášská" značka na netuctovém autě asi k častému zvedání červeného terčíku moc nevybízí - a jsem za to rádmr1 píše:Z těma novinářema máš recht, ale tohle není přece o nějaké senzaci nebo něco. Já na to nakonec kašlu, osobně bych ji nechtěl. Máme to na jednom služebáku (akorát, že je to tuctová kokta) a staví to každou chvíli. Prostě pokud vidím sedmový BMW, ze značkou 7A7 7777 - mám jasno. A pokud si myslíte, že je to náhoda...? Nevěřím, že politik si legálně na takový auto vůbec vydělal, a že si legálně -standartními kroky- vyzvedl z úřadu značku.
No to sice jo, ale např. muj kamarad ma 6666 na starý A4 r.97 a už 2x se mu stalo že ho ochranci chtěli stavět a když prijel blíž tak mu uhnul a mávnul at jede.... sam sem to videl jednou.mr1 píše:Nezlob se na mě, ale 4400 na krabici vypadá trochu jinak, než 5555 na novým eSklásu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé