Takže se chci zeptat, stačí nastrkat nový pytle místo starejch a jede se dál, nebo se musí i něco dělat s jejich jednotkou kromě vyrezetování chyby?
Vozidlo je 940 rv 95, B230FT.
A ano, to že sem vůl mi připomínat nemusíte

mám bagy i jednotku.Sergej píše:Obavam sa, ze sa musi vymenit RJ. Vnutri by mal byt mechanicky detektor spomalenia (pruzinka + gulicka), ktory je jednorazovy.
Když se obáváš, tak to si nejsi 100% jistej, že.Sergej píše:Obavam sa, ze sa musi vymenit RJ. Vnutri by mal byt mechanicky detektor spomalenia (pruzinka + gulicka), ktory je jednorazovy.
zatím jsem neměl v žádné sedmě nebo devítce pytle, nemám zkušenost.Urvanej píše:Nikdo nemá takovou proceduru za sebou?
Reset v tomto pripade znamena nahodenie gulicky naspat na pruzinku, alebo vymena detetora spomalenia.Urvanej píše:Jojo, nejdřív sem načetl vady (127, 222, 212), pak vyresetoval. Sem si pak uvědomil, že sem připojil baterku bez předních pytlů, a proto ty chyby naskočily. Stačil reset popsanej na tej stránce a už tam mam 111![]()
Tak hurá, pytle v cajku, okno nový, už jen lak na nárazník a haubnu a lepčí než předtim
Kdyby někdo nesehnal stejnou jednotku (což může bejt vzhledem k množství variant dost pravděpodobný), tak prej ji je možné zresetovat a nemusí se kupovat nová (40tis), ale to jsem nezkoušel, jen mi to bylo nabídnuto jako služba, chtěl za to dotyčný litr. Normálně se totiž vzude píše, že jakmile pytle vyletí, tak jednotka musí jít nová.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé