http://natankuj.sme.sk/c/6453045/test-ceskych-autobazarov-polovica-aut-mala-stocene-tachometre.html
Ešteže neboli v SR

a kde je servisna knizka, nikdy burane, rok vyroby 5 rokov po realnom roku vyroby?Kuko28 píše:no jo, ale když ty pořád kupuješ jen ty Volva, chudák služební Oktávky TDI se pak musí stahovat z půl mega na 125tis
tak to si koupil jedno s půl milionem a druhý mělo na krku skoro půl druhýho milionumartinopel píše:Já za poslední dobu kupoval jen auta co měla přes 300000.Poslední dokonce 627000km.
koktavka najede i 500ti ?????Kuko28 píše:no jo, ale když ty pořád kupuješ jen ty Volva, chudák služební Oktávky TDI se pak musí stahovat z půl mega na 125tis
Tak asi je to kus od kusu, já měl oktu 81kW TDI a ta měla 450 tis. km a jezdila uplně v pohodě. Motor, turbo a vstřiky původníscoff píše:koktavka najede i 500ti ?????Kuko28 píše:no jo, ale když ty pořád kupuješ jen ty Volva, chudák služební Oktávky TDI se pak musí stahovat z půl mega na 125tis![]()
to cumim matka ma necelych 200 a auto je pred rosypanim
...pokud nemusíš sedět na zadním sedadleOndra. píše:já bych řek že O1 s motorem 66/81 kw po repasi přední nápravy je hodně vděčný auto...
...a poslouchat těch sice 8 (SLX), ale papírovejch, repro. Muzika fakt zoufalá. Ale asi nelepší autorádio co jsem kdy měl (SYMPHONY s MP3). Ale to už zavání octaviafórem...VanThomas píše:...pokud nemusíš sedět na zadním sedadleOndra. píše:já bych řek že O1 s motorem 66/81 kw po repasi přední nápravy je hodně vděčný auto...
v každým autě je prostor tu muziku udělat, ale tvuj příspěvek je fakt mimoz-d-e-n-a píše: ...a poslouchat těch sice 8 (SLX), ale papírovejch, repro. Muzika fakt zoufalá. Ale asi nelepší autorádio co jsem kdy měl (SYMPHONY s MP3). Ale to už zavání octaviafórem...
Proč mimo? Je tu řeč o ORIGO reprákách v koktě, který hrajou fakt zoufale (narozdíl od V70).Ondra. píše:v každým autě je prostor tu muziku udělat, ale tvuj příspěvek je fakt mimoz-d-e-n-a píše: ...a poslouchat těch sice 8 (SLX), ale papírovejch, repro. Muzika fakt zoufalá. Ale asi nelepší autorádio co jsem kdy měl (SYMPHONY s MP3). Ale to už zavání octaviafórem...
V Ochcávce se nedá sedět ani na předních sedadlech - něco tak nepohodlného je opravdu unikátVanThomas píše:...pokud nemusíš sedět na zadním sedadleOndra. píše:já bych řek že O1 s motorem 66/81 kw po repasi přední nápravy je hodně vděčný auto...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé