Kontakt na jiné STK mi řekl, že maji předpis, podle kterýho musí vyhodit 10-15% aut. Důvodem může být i prasklá žárovka, pokud si ji majitel neni schopen vyměnit na místě.
Když jsem byl na STK s Jarčou, tak všechno bylo naprosto v pořádku, kromě předních brzd, kde byl rozdíl 30%. Řekl jsem mu, ať mě klidně vyhodí, že to dám do pořádku a zase přijedu (opakovačku maji zadarmo a aspoň budu vědět, že to mam opravený správně). Nevyhodil, ale řikal, že až tam pojedu příště, ať mu vezmu s sebou kafe

Takže se na blbečka vykašli, protože by ses z toho zbláznil, dej to do pořádku a těš se na satisfakci, až tam přijedeš s autem v cajku.

Byl to arogantní starý páprda.Cigáro v hubě, s kterým mi lezl klidně i pod auto."Profík" se pozná
 Byl to arogantní starý páprda.Cigáro v hubě, s kterým mi lezl klidně i pod auto."Profík" se pozná  

Na třmenu 480 je nastavovací mechanismus, který utáhneš až je nemožné s kotoučem otáčet a lehce vrátíš, aby se uvolnil. To je vše, ale ruční brzda se tím nenastavuje. Samozřejmě že je možné přitáhnout ruční brzdu na středovém lanku přímo od páky ruční brzdy. Zatáhni si ruční brzdu na 6 zub, pak utáhni tolik, aby se kola ani náhodou netočila a máš vyřešeno, po odbrždění jen zjisti jestli nepřibržďují.
 Na třmenu 480 je nastavovací mechanismus, který utáhneš až je nemožné s kotoučem otáčet a lehce vrátíš, aby se uvolnil. To je vše, ale ruční brzda se tím nenastavuje. Samozřejmě že je možné přitáhnout ruční brzdu na středovém lanku přímo od páky ruční brzdy. Zatáhni si ruční brzdu na 6 zub, pak utáhni tolik, aby se kola ani náhodou netočila a máš vyřešeno, po odbrždění jen zjisti jestli nepřibržďují.