a hlavne v manualu jich na prodej moc nenajdes...a do 10ti ve meste zapomen, mozna V50 2.0chudasBAsvk píše:Ahojte Volvaci...
Som tu novy a sice niesom majitelom ziadneho VOLVO, predsa po jednom poskulujem a preto som si dovolil sa sem prihlasit a zistit nejake rady a navody aby som sa vyhol neprijemnostiam.
Ide o to ze mam vyhliadnute auto, nie konkretne ale model a to VOLVO V70 2008, teraz je otazka ci nafta alebo benzin.
Ja by som siel do benzina, nakolko citam ze nafta nieje moc co sa tyka poruchovosti lepsia ako benzin a zase benzin az tak moc nepapa.. myslim ze 10l sa da v meste zajst.. samozrejme zalezi od motora.
Automat u VOLVa som asi zavrhol, ako to tu tak citam.
Viete mid at nejake vase skusenosti, namety? Inak na predaj moc V 70 III nieje...
Zatial dakujem a hlavne ma neukamenujte
Bydliště vyplnit je třeba, do podpisu zatim nemá co, ale až bude tak po něm pudumr1 píše:Ahoj, vítejnikdo Tě kamenovat nebude že nééé Honzo
ale vyplň si prosím podpis a bydliště. Kolik toho najezdíš a v jakém režimu? Volví benzin ve městě kolem desítky... to myslím nebude až tak pravda. Máš vybranej konkrétní kousek? Nahoď link
Je to všechno stejnýbeden píše:mám ještě poslední otázku jak je to s náhradníma dílama volvo vs. ostatní značky (audi,bmw,mazda,škoda ... ) popřípadně jestli je i lepší brát na starší ročníky repas díly z volvo servisů ? (na tu starou v40 použitej posilovač mě vyšel místo 12 000, 1500,- repas) díky
Jenže co je objektivní porovnávatLukášM píše:Porovnávat přeplňovaný vznětový a zážehový motor stejného objemu není objektivní
To tu moc lidí netvrdí, spíš ve smyslu že se to dá...možná ještě méně často jak ti, co ve městě jezdí v poho do 6 l naftymr1 píše: Často mě tady zaráží, jak nováčkům tvrdíte, že s eRkem fpoho pod devět.
Když jedu na Slovensko (cca 950 km dohromady), což jsou převážně dálnice, tak se dostanu na průměr 7,9l. Při běžném ježdění do práce a po okreskách + sem tam dálnice, tak to bylo v zimě 8,5l, teď to "spadlo"Roger píše:XC70 D5 to byl opravdu nemotorny hlemyzd, kdyz clovek chtel aby to jelo, tak ta spoteba byla na urovni turbobenzinu
Travex to napsal za sebe, u něj je rozdíl 3,5 l na spotřebě a to mu prostě za to stojí. Jsou to jeho čísla a já bych si je rozhodně netroufl rozporovat, páč ho nepokládám za někoho kdo má potřebu si něco namlouvatmr1 píše:. no a ta spotřeba sorry, ale je prostě poloviční, to mě nevymluvíte ani omylem. TDI je trochu takovej lenivej traktor, ale v pohodě by mě stačil. Samozřejmě, s T5 jezdit je živočišná radost. Ale já na to nemám.
Nechci nijak zpochybnovat naftu, nikdy jsem ji nemel. Ale kdyz s T5 naberu plnou, tak mam na 760 km pokoj. Je to malo?mr1 píše:S D5 naberu nádrž, a mám 1200km pokoj. Z benzínem (vovím) je to opravdu tragédie.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé