ne, to je vpravdě cimrmanovský krok stranouIng.Magor píše:to už se snad nedá nazvat ani kompromisem![]()

ne, to je vpravdě cimrmanovský krok stranouIng.Magor píše:to už se snad nedá nazvat ani kompromisem![]()
Velice jemně řečeno...VanThomas píše:ne, to je vpravdě cimrmanovský krok stranouIng.Magor píše:to už se snad nedá nazvat ani kompromisem![]()
![]()
1,2tsi ?alpaka píše: Ceny taky nic moc. Musel jsem udělat kompromis, Rubicona se vzdát a jít do Yetiho - aspoň je krásnej.
Aha, par odkazu je Sahara, no a ty ti nevoni?alpaka píše:Díky moc za snahu, ale s Německem to není tak růžové. Když to obvoláš, všechno je jinak.
Tvůj první odkaz je Sahara, já chtěl Rubikon. A Wittkopp ty auta inzeruje, ale bude je mít za pět měsíců. Možná.
Tvůj druhý odkaz je Sahara a navíc americká.
A tak by to asi šlo dál...
Ceny taky nic moc. Musel jsem udělat kompromis, Rubicona se vzdát a jít do Yetiho - aspoň je krásnej.
Prosimtě řekni mi co je na Wranglerovi šampónskýho?alpaka píše:Je krásnej a je a je. Trochu šampón, ale co...
Já osobně Yetiho beru jako docela fajn auto, takže nemám potřebu do tebe šít. Ale je to prostě uplně jiný auto. Už jenom AWD pohon je diametrálně odlišnej a celkově užití těchto vozů je VELMI rozdílný. Pochopil bych obrat k Yetimu kdyby ses rozmýšlel nad Commpasem a ne nad Wranglerem. Ale pokud ti šlo o to mít v garáži cokoliv se vzhledem terénního vozu, tak v tom případě Yeti proč nealpaka píše:Jinak, pánové, smekám před vaší korektností, čekal jsem, že do mě pudete víc
A co tohle?: http://www.autooutlet.cz/carsalpaka píše:Díky moc za snahu, ale s Německem to není tak růžové. Když to obvoláš, všechno je jinak.
Tvůj první odkaz je Sahara, já chtěl Rubikon. A Wittkopp ty auta inzeruje, ale bude je mít za pět měsíců. Možná.
Tvůj druhý odkaz je Sahara a navíc americká.
A tak by to asi šlo dál...
Ceny taky nic moc. Musel jsem udělat kompromis, Rubicona se vzdát a jít do Yetiho - aspoň je krásnej.
No jo, objednal jsem Yetiho na bocích, otáčkoměru a sedačkách. Chtěl jsem původně vydržet, než přijede a dát fotky na dvoře s dvojkou. Ale pak se Roger zasnažil a mě to přišlo blbý, vyměk sem a přiznal se...yoby píše:Řekl bych že si z nás alpaka dělá pr*el a přejmenoval si pro nás Jeep Arctic na Yetiho
Škoda Yeti je zvenku celkem zajímavý auto. Asi celkem dobrý. Ale asi malý a určitě škodovka. Víc vědět nepotřebuju - ještě si pamatuju, jak lhali, že Favorit a Felicia jsou úplně rozdílné koncepce a budou se vyrábět souběžně. A podobných hnusů bylo víc. Je to asi malicherný, ale sem prostě nějak citlivej na to, když se mi explicitně lže. A taky Škoda=nuda. Nuda je špatná, m'key.Ing.Magor píše:Já osobně Yetiho beru jako docela fajn auto, takže nemám potřebu do tebe šít. ... mít v garáži cokoliv se vzhledem terénního vozu, tak v tom případě Yeti proč nealpaka píše:Jinak, pánové, smekám před vaší korektností, čekal jsem, že do mě pudete víc
Chtěl sem Rubicona, ale se stálym převodem míň do síly, rock crawling se u nás moc nepěstuje. Ten zakázali přivézt, jiný stejně nebyly, tak sem šel do Sahary s Yetim. A už mi voníRoger píše:Aha, par odkazu je Sahara, no a ty ti nevoni?
Vsak tam jsou i Arctic modely...no chce to projit a treba bys nasel. Ale kdyz te to tak tlacilo, mas Yettiho...Vypada to, ze i nejake cekani se muze vyplatit, u ojetych aut rozhodne...ceny aut padaji, paliva zdrazuji.
Na tomhle že:Ing.Magor píše:Prosimtě řekni mi co je na Wranglerovi šampónskýho?![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], Macek2