To jsem měl o seveřanech jiné představy

Ing.Magor píše:Možná by jen stačilo změnit servis
možná se dočkáš, vydrž...doktor píše:Koupím od tebe tu kraksnu tak jak je za 40,000.
ja dam 50tFanula píše:možná se dočkáš, vydrž...doktor píše:Koupím od tebe tu kraksnu tak jak je za 40,000.
Dám i 39t.ale podmínkou je rychlé jednání.doktor píše:Koupím od tebe tu kraksnu tak jak je za 40,000.
Kdo dá šedesát tak ji bude mít jako bonus.Harry píše:podle názvu jsem myslel, že se jedná o manželku
že by v autorizáku..... ?lucki píše:ja mam taku uz klasicku otazku... bol si na original diagnostike?
Myslíš u sexuologa?doktor píše:že by v autorizáku..... ?lucki píše:ja mam taku uz klasicku otazku... bol si na original diagnostike?
Byl, přišli na to že mám v hajzlu váhu vzduchu, což byla jen neodmazaná chyba z dřívějška, jinak je vše samozřejmě v pořádku... Zejtra ještě zajedu za klukem co mi servisuje Jeep, a když si s tím neporadí on dám to do bazaru a hotovo...lucki píše:ja mam taku uz klasicku otazku... bol si na original diagnostike?
Bejvalku k tomu dám zdarma, a za příkladné reklamace dávám hned přez držkuHonza píše:Kdo dá šedesát tak ji bude mít jako bonus.Harry píše:podle názvu jsem myslel, že se jedná o manželku
doktor píše:kdyžtak doplň fotky
ja debil, ja dislektyk. sorac. ale tak tomu potom nerozumiem ako na to nemohli prist. ved kurenie nie je take zlozite (alebo som naivny). to bude imho nejaka kavina jak hrom, typu niekto nevybral handru z hadice atp...doktor píše:že by v autorizáku..... ?lucki píše:ja mam taku uz klasicku otazku... bol si na original diagnostike?
No vzhledem k tomu ze to uz je jen bejvalka...lucki píše:ved kurenie nie je take zlozite (alebo som naivny)
ohřeje se to normálně, teplota drží, vzduch do vnitř jen vlažný, a na auto za chvíli studený... na manuál a asi tak čtvrt výkonu větráku vlažný...lucki píše:este raz aby bolo jasno. zohreje sa ti voda v motore tak, ze je rucicka v polke pola a drzi a dnu ti nefuka teply vzduch ani na manuale fukanie a ani na auto?
tak jako kus pravdy máš, ale já jim to nedávám zpravovat, já tam jezdím páč mají ten počítač, a většinou si potom dělám opravy sám, pokud to teda není nic složitýho, nebo pokud mám čas, jenže co se týká toho topení tak s tím zápasím už druhý rok, a diagnostika furt tvrdí že tomu nic není.... konečně dyť na to koukal i marra v Praze, dělal i kalibraci klapek a taky říkal že to nepíše závadu, tak kdo tady mrnčí???Ortový píše:ako,poviem Ti to na rovinu,si tu registrovaný už tri roky a za tú dobu si už mohol zistiť,že pár km od Teba je Jean z Brna,potom v Zlíne Jarek Križan,ďalej v Lichnově p. Radhoštěm Martinopel a Ty sa je*eš do autorizáku...tam vlezem,až keď neviem čo s peniazmi a vždy mám neurčito blbý pocit,o kolko ma zase oberú...
nemrnči a telefonuj luďom,čo tomu rozumejú...
Když měnili radiátor,dali originál,nebo z druhovýroby?A ještě mne napadlo,nezačalo to zlobit po rozvodech?Cirkulace vody probíhá správně?Fanula píše:tak jako kus pravdy máš, ale já jim to nedávám zpravovat, já tam jezdím páč mají ten počítač, a většinou si potom dělám opravy sám, pokud to teda není nic složitýho, nebo pokud mám čas, jenže co se týká toho topení tak s tím zápasím už druhý rok, a diagnostika furt tvrdí že tomu nic není.... konečně dyť na to koukal i marra v Praze, dělal i kalibraci klapek a taky říkal že to nepíše závadu, tak kdo tady mrnčí???Ortový píše:ako,poviem Ti to na rovinu,si tu registrovaný už tri roky a za tú dobu si už mohol zistiť,že pár km od Teba je Jean z Brna,potom v Zlíne Jarek Križan,ďalej v Lichnově p. Radhoštěm Martinopel a Ty sa je*eš do autorizáku...tam vlezem,až keď neviem čo s peniazmi a vždy mám neurčito blbý pocit,o kolko ma zase oberú...
nemrnči a telefonuj luďom,čo tomu rozumejú...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé