Já se zatím novějším autům vyhýbal, ale klidně bych do toho šelwickey píše:rekl bych, ze o ty 850 T-5R a 850R od autoartu by tady zajemcu bylo vic, kor kdyby se povedlo vyjednat lepsi cenu nez 100 € za kus.. umel bys s tim pomoct?

Já se zatím novějším autům vyhýbal, ale klidně bych do toho šelwickey píše:rekl bych, ze o ty 850 T-5R a 850R od autoartu by tady zajemcu bylo vic, kor kdyby se povedlo vyjednat lepsi cenu nez 100 € za kus.. umel bys s tim pomoct?
A sakrawickey píše:rekl bych, ze o ty 850 T-5R a 850R od autoartu by tady zajemcu bylo vic...
Červenou nikdo nechceŠvéd píše: A sakra. Ne, že mi tu červenou vyfouknete
! Doufám, že Ježuch bude rychlejší
.
Tos mě uklidnilLukášM píše:Červenou nikdo nechceŠvéd píše: A sakra. Ne, že mi tu červenou vyfouknete
! Doufám, že Ježuch bude rychlejší
.
ZnámShockey píše:Pokud chcete lepší cenu, zkuste napsat sem http://automodely.net/. Já 1:18 nesbírám, mám jen tři modely, které se v 1:24 nedělají a to spíš proto, že to bylo za dobrou cenu.
K tomuto pánovi jsem se dostal přes kamaráda, dříve byla komunita sběratelů dost uzavřená a tak jsem si mohl dovolit přes něho nakoupit jen na doporučení. Teď už to má i na stránkách, tak ho zkuste oslovit s nějakou konkrétní představou.
Důležitá věc: pošle Vám cenu, pokud chcete nakoupit, tak mu pošlete peníze na účet, teprve potom objednává. Pochopte, že nikdo nebude nakupovat pro cizí za svoje a riskovat, že mu to pak zůstane doma ležet.
Nakupoval jsem přes něho dvakrát, pokaždé bez problémů...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé