Dnes se mi (znova) objevili 2 problémy:
1. byly jsem na Slovensku a při návratu při vjezdu do Prahy (měli jsme vypnutý rádio) nás najednou zaujal divný zvuk - přirovnal bych ho k nějaké malé vrtulce, nebo většímu elektromotoru.
Lokalizace - za jízdy bych to tipnul někde na konec motorového prostoru, někde uprostřed
Výskyt - při volnoběhu NIC, při rozjíždění NIC. Až od nějakých +/- 30km/h se to začne ozývat, a s nárůstem rychlosti stoupá i jakoby frekvence točení vrtulky. Mám klasickou atmosféru, takže turbo to není, tohle jsem zvládl diagnostikovat sám (a jsem na to patřičně hrdý

Napadlo mě třeba něco na výfuku, nebo vodní pumpa? Zítra má Volvo volno, v úterý zase vyrazí na cesty, tak uvidíme jestli to bude trvat.
2. Nádrž na kapalinu do ostřikovače je zjevně prasklá - kape to pod auto. Asi 2 -3 měsíce dozadu se to už jednou stalo, pak jsem to párkrát dolil doplna a nic, a teď znova.
Existuje něco čím se to případně dá zafixovat, nebo pomůže jen výměna. A kolik je s tou výměnou práce? Co jsem se předběžně díval, tak to vidím na odstrojení značné části předku aby to šlo vybrat....
Jo a ještě, jak jsem zkoumal ten únik z ostřikovače, jsem objevil další loužičku za předníma kolama +/- uprostřed. Pár kapek, je to zřejmě čistá voda - teda minimálně to nemá barvu a ani žádný zápach. Mohlo by to souviset s problémem číslo 1?
Předem dík