Jojo, asi před 3 měsíci sem ho koupil a bylo ver strašným stavu. dlouho stálo, hromada věcí chyběla a nefungovala. nebyl zde nárazník, spoiler, výfuk, zrcátka atd...Výska píše:Velmi pěkný sedan, to auto se minule někde prodávalo ne? ty kola mi jsou nějaký povědomý. Vypadají velmi pěkně a hodí se k designu auta, jenom jsou na můj vkus poněkud dost venku.
zrovna jela ta reklama na Kozla, tak mi to do toho pěkně sedlomajkls70 píše:jak to myslíš že konečně dělám něco pořádnýho?a pokličky sou fuč... jako hromada pííčovinek co tam nebyla, ale už mám doma nový. a ty píčovinky se nejhůř sháněj
hayney píše:zrovna jela ta reklama na Kozla, tak mi to do toho pěkně sedlomajkls70 píše:jak to myslíš že konečně dělám něco pořádnýho?a pokličky sou fuč... jako hromada pííčovinek co tam nebyla, ale už mám doma nový. a ty píčovinky se nejhůř sháněj
dík.. je to s tím úplně jiný auto... ještě čirý světla to chce... přemejšlím o vybroušení skel, máte někdo zkušenost???wolf píše:kurňa ten černej gril vypadá dobře...
Chce to trochu černé barvy a je to !!wolf píše:kurňa ten černej gril vypadá dobře...
a trpělivost na oblepování chromukarelvolvo píše:Chce to trochu černé barvy a je to !!wolf píše:kurňa ten černej gril vypadá dobře...
to vroubkované sklo má svůj konkrétní význam....majkls70 píše:dík.. je to s tím úplně jiný auto... ještě čirý světla to chce... přemejšlím o vybroušení skel, máte někdo zkušenost???wolf píše:kurňa ten černej gril vypadá dobře...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé