Budu objednávat ještě novej typ Grillu a chtěl bych R-kovej nárazník, časem
 Budu objednávat ještě novej typ Grillu a chtěl bych R-kovej nárazník, časem  Interiér je polokůže, celokůži jsem nechtěl... Snad se bude líbit...
 Interiér je polokůže, celokůži jsem nechtěl... Snad se bude líbit...  

Budu objednávat ještě novej typ Grillu a chtěl bych R-kovej nárazník, časem
 Budu objednávat ještě novej typ Grillu a chtěl bych R-kovej nárazník, časem  Interiér je polokůže, celokůži jsem nechtěl... Snad se bude líbit...
 Interiér je polokůže, celokůži jsem nechtěl... Snad se bude líbit...  

Jojo, asi před 3 měsíci sem ho koupil a bylo ver strašným stavu. dlouho stálo, hromada věcí chyběla a nefungovala. nebyl zde nárazník, spoiler, výfuk, zrcátka atd...Výska píše:Velmi pěkný sedan, to auto se minule někde prodávalo ne? ty kola mi jsou nějaký povědomý. Vypadají velmi pěkně a hodí se k designu auta, jenom jsou na můj vkus poněkud dost venku.

Ty prodejci jsou fakt pacoši. Kdyby mohli, tak demontují i pátý válec
 Ty prodejci jsou fakt pacoši. Kdyby mohli, tak demontují i pátý válec  

a pokličky sou fuč... jako hromada pííčovinek co tam nebyla, ale už mám doma nový. a ty píčovinky se nejhůř sháněj
 a pokličky sou fuč... jako hromada pííčovinek co tam nebyla, ale už mám doma nový. a ty píčovinky se nejhůř sháněj 

zrovna jela ta reklama na Kozla, tak mi to do toho pěkně sedlomajkls70 píše:jak to myslíš že konečně dělám něco pořádnýho?a pokličky sou fuč... jako hromada pííčovinek co tam nebyla, ale už mám doma nový. a ty píčovinky se nejhůř sháněj

hayney píše:zrovna jela ta reklama na Kozla, tak mi to do toho pěkně sedlomajkls70 píše:jak to myslíš že konečně dělám něco pořádnýho?a pokličky sou fuč... jako hromada pííčovinek co tam nebyla, ale už mám doma nový. a ty píčovinky se nejhůř sháněj

dík.. je to s tím úplně jiný auto... ještě čirý světla to chce... přemejšlím o vybroušení skel, máte někdo zkušenost???wolf píše:kurňa ten černej gril vypadá dobře...

Chce to trochu černé barvy a je to !!wolf píše:kurňa ten černej gril vypadá dobře...

a trpělivost na oblepování chromukarelvolvo píše:Chce to trochu černé barvy a je to !!wolf píše:kurňa ten černej gril vypadá dobře...

to vroubkované sklo má svůj konkrétní význam....majkls70 píše:dík.. je to s tím úplně jiný auto... ještě čirý světla to chce... přemejšlím o vybroušení skel, máte někdo zkušenost???wolf píše:kurňa ten černej gril vypadá dobře...

Pořádný kola, snížit, rozšířit a šmitec. To je recept kterej funguje na většině aut. Nějaký rychle a zběsile prahy, lemy, mračítka jsou úplně zbytečný.
 Pořádný kola, snížit, rozšířit a šmitec. To je recept kterej funguje na většině aut. Nějaký rychle a zběsile prahy, lemy, mračítka jsou úplně zbytečný. 

vpředu pneu jeté jednu sezonu.
 vpředu pneu jeté jednu sezonu. 
  Časem bych taky chtěl nějaké fešné na sedana, ale budu lovit mezi 17", líbí se mi BBS, nebo eRkové.
 Časem bych taky chtěl nějaké fešné na sedana, ale budu lovit mezi 17", líbí se mi BBS, nebo eRkové. 
 Uživatelé procházející toto fórum: Blade, f.e.e.t, jancho