Akorát je teď blbý, že prckové alias "Focusy"

Nakonec jsem rád, že jsem si tu D5 pořídil...L4W píše:To jsou vsechno dosluhujici generace, da se predpoklada, ze nove generace techto modelu uz bude bez petivalcu. Ale musim souhlasit, take me ty ctyrvalce nelakaji. Vubec netusim co budu kupovat za par let, vim jen, ze vyber to nebude lehky.
pětiválcová D5 bude furt, to je volvácký ... chtěl bych napsat zlato, ale ... naftamaldini píše:Nakonec jsem rád, že jsem si tu D5 pořídil...L4W píše:To jsou vsechno dosluhujici generace, da se predpoklada, ze nove generace techto modelu uz bude bez petivalcu. Ale musim souhlasit, take me ty ctyrvalce nelakaji. Vubec netusim co budu kupovat za par let, vim jen, ze vyber to nebude lehky.
Tak napiš třeba "černé zlato"eLzyx píše:pětiválcová D5 bude furt, to je volvácký ... chtěl bych napsat zlato, ale ... nafta
Už jsem to poslouchal, tuším, že to byla A5. Je to takový hlubší, agresivnější. Meďáky se taky s tímhle nedají srovnat (a to nevím, jestli pětiválce u meďoura dělají) - ten zvuk D5 jsem podobný nikde zatím neslyšel...eLzyx píše:někdy si musím skáknout k Audi. Poslechnout si ten jejich pětiválec v Audi TT RS, jestli zní stejně dobře jako u Volvo, nebo je to Volví unikuum
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé