hayney píše:tak jo. dneska jsem jel dolu z Cínovce a brzdí to. pořádně jsem na to dupnul a krásně se to kousalo. ono to asi není jenom o nástupu. takže to klidně můžeme vlastně smazat

hayney píše:tak jo. dneska jsem jel dolu z Cínovce a brzdí to. pořádně jsem na to dupnul a krásně se to kousalo. ono to asi není jenom o nástupu. takže to klidně můžeme vlastně smazat
plyne z toho jedine, ze kdyz se to abs jednoho brzkeho dne "rozbije" tak se to vpodstate opraviRoger píše:no tfuj...s tim bych nemohl jezdit nikam - leda nebrzdit nebo jen ruckou a ta by brzo odeslast_Andy píše:tuhle jsem ridil posledni Polo, a abs mi kopalo do chodidla jenom co jsem botu pripravil na brzdu.. nedalo mi to a skousel jsem jak je to citlivy, nevim jestli to delaj vsecky VW, ale pulzovalo to do pedalu prakticky celou jizdu, inu velice prijemna ficurarikam neni to tak trochu rozbity? NEE, to je tak od nova! to ma tak byt!
Zuppa!
Prva generacia S/V/C 70 toto urcite nema.karelvolvo píše:Stačí si pročíst příručku nevím jestli všechny V70-ky ale měli by mít něco jako EBD, prostě nějaký brzdový asistent. Ten vyhodnocuje rychlost šlápnutí na padál a podle toho Ti vlastně pomůže. Poznáš to hlavně v krizové situaci když jdeš s plynu hned na brzdu, jednou v Chorvatsku jsem tak šel znenadání na brzdu a plně naloženy spíš přetíženy auto se zakouslo všichni vyseli v pásech. Ale za normální jízdy jsou ty brzdy jako zavzdušněny. A to nemám žádny vrtany nebo drážkovany kotouče, ale sem tam je potřeba brzdy prohřát, třeba nějaký kopec který bych moh držet na kvaltu tak radši vyřadím a provětrám brzdy i tak si myslím že na nich dám 200tkm
asi jak říkáš, co kus to origináltymon píše:V50 brzdi jako dabel kdykoliv se jen dotknu
S40II 2,4 benzin kterou mam ted pujcenou misto V50 (velky servis), tak ta brzdi tak neco mezi bejvalou v40 a soucasnou v50.... asi co kus, to original
Jo, stava se to, kdyz se kolo dostane do vzduchu tak se hned prestane tocit a jednotka ABS to vyhodnoti jako bloknuti kola a auto tak prestane brzdit ... na prudke brzdeni je treba si vybirat dobry povrch pokud mozno.Driver píše:Jediné co jsem spozoroval a to mi vadí u všech aut s abs, když nedej bože člověk zabrzdí a v ten moment trefí nějkou nerovnost na vozovce...to pak normálně přestane to auto brzdit a stvrdne pedál!
Stalo se mi to u Volva,u Fábky, na Peugeotu u fiata i u Mazdy... Asi to nebude náhoda..?
Muže někdo namítat, že pravděpodobnost, že se tohle stane je malá, ale já si myslím, že v dnešní době díky našim přepychovým silnicím ta pravděpodobnost docela narostla...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé