Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
láďa píše:Je to nádherný...a naživo ještě lepší. a ten zvuk motoru je samet, já myslel, že všechny 850tky cvrdlikaj, ale tato ne e ....
Jo jó, to ja si presne myslel taky, ze vsecky T5-tky normalne cvakaj a cvrdlikaj jak ty z jútubu, ale ne-e! Odkdy se mi auto vratilo ze stejne dilny mam pod haubnou sametovou revoluci ..Toz ja to vidim na poutnicke misto.. kam se hrabe Medžugorje..
Dufam ze som sa majitela auta nijak nedotkol. Jednoducho ma s "tuningom" zle skusenosti, povacsinou je to spojleroch, svetielkach a inych serepetickach pricom nikomu nevadi ze mechanicky je to auto vlastne carach. Preto tunerov nemam rad.
Toto ale nie je pripad tohto auta !!!
_________________ Volvo S70 2,5T, B5254T, '98 najeto cca 160 tis km
Já se musím přiznat, že jsem v dokončení vašeho červeného zázraku nevěřil, a najednou je na silnici... Nezbývá než pogratulovat a popřát mnoho kilometrů bez nehod
Moc pěkný!!! já jí viděl ještě před dokončením a taky obdivoval... Je za tím vidět fakt velkej kus poctivý práce. Věřím, že Vám tu lásku autí teď vrátí mnohonásobně zpátky
Dobrá otázka, no přestala být využitá, čtyři roky každodenního provozu přerušila koupě dalšího modelu a nastal posun v obsazení. teď je na odpočinku a vyráží tak 2x do roka, ale je stále bojeschopná
_________________ S 80,2,4D 2003
bylo:
S 80,2,0T 1999
850,T-5 1995
850,GLE 1992
360,2,0 GLT 1985
v.volvo píše:Dobrá otázka, no přestala být využitá, čtyři roky každodenního provozu přerušila koupě dalšího modelu a nastal posun v obsazení. teď je na odpočinku a vyráží tak 2x do roka, ale je stále bojeschopná