Jo jó, to ja si presne myslel taky, ze vsecky T5-tky normalne cvakaj a cvrdlikaj jak ty z jútubu, ale ne-e! Odkdy se mi auto vratilo ze stejne dilny mam pod haubnou sametovou revoluciláďa píše:Je to nádherný...a naživo ještě lepší.a ten zvuk motoru je samet, já myslel, že všechny 850tky cvrdlikaj, ale tato ne e ....
 ..Toz ja to vidim na poutnicke misto..
 ..Toz ja to vidim na poutnicke misto..  kam se hrabe Medžugorje..
 kam se hrabe Medžugorje.. 

já jí viděl ještě před dokončením a taky obdivoval... Je za tím vidět fakt velkej kus poctivý práce. Věřím, že Vám tu lásku autí teď vrátí mnohonásobně zpátky
 já jí viděl ještě před dokončením a taky obdivoval... Je za tím vidět fakt velkej kus poctivý práce. Věřím, že Vám tu lásku autí teď vrátí mnohonásobně zpátky Jsem si říkal, že mi to auto je povědomé
 Jsem si říkal, že mi to auto je povědométamtudy jezdim kazdy rano do prace, muzes tam rozbit stan a rano se kochatLukaso píše:Dneska jsem tě viděl ráno ( cca 8:15 ) u Chodova, směr na Háje a musím říci že i na živo parádaJsem si říkal, že mi to auto je povědomé

x 1
 x 1
A je pořád v takovém perfekt stavu?v.volvo píše:Dobrá otázka, no přestala být využitá, čtyři roky každodenního provozu přerušila koupě dalšího modelu a nastal posun v obsazení. teď je na odpočinku a vyráží tak 2x do roka, ale je stále bojeschopná
Uživatelé procházející toto fórum: MUV70