Zdravim vsechny.... nejak se mi povedlo uplne ztratit tohle forum... a ne a ne ho najit

...
1. jezdim cesty praha - brno / brno - bratislava, vyjimecne praha - bratislava.
2. o rozvodech vím ze jsou ve 160

ale asi je budu delat asap....
3. auto melo byt nahradou za renault safrane rv 94 (ktery ozkousel, zda nahodou nepohne s mostem :/ ).. nastesti se nikomu nic nestalo... jen auto bylo lehce na odpis
4. v tuto chvili uz mam koupenou S60 z aaa auto praha.... mohu pak poreferovat, jak to probihalo... celkem komedie... nebo spis tragedie?
http://www.aaaauto.cz/cz/volvo-s60/car.html?id=2112803&make=130&model=976 - puv cena 150k v hotovosti, nakupni cena po mensim... rozhovoru za problemy
120 vcetne pojisteni na 3 mesice (povinne + havarijko) + gardx zdarma...
Popis:
Rok výroby: 2002
Motor: 2.4 T AWD (147 kW)
Převodovka: Tiptronic
Karoserie: Sedan
Palivo: Benzín
Spotřeba: 10l (průměrná)
14.6l (ve městě)
7.4l (mimo město)
Tachometr: 118 347 km
Barva: béžová + metalíza
STK: 10/2012
koupeno nové v ČR, po druhém majiteli, pravidelný servis-servisní kniha, pohon 4x4,
4x4, aut. klimatizace, airbag, ABS, Al kola, centrál, počítač, el. sedačky, ESP, mlhovky, parkovací asistent, el. zrcátka + zklapeni, servo, el. okna, autorádio, a mnoho další výbavy.
V tuto chvíli řeším několik věcí:
A) serviska je vedena do 98kkm... tudiz mam jet do autorizovaneho servisu? pokud ano, na kolik mne ten servis může vyjít.... nebo spis doporucite nejaky jiny autoservis, v brne kde se na krasavce podivaji? (teda aspon tak vypadal kdyz mi ho jako darek privezli prarodice)
B) technicky stav vozu se mi zda dobry... v noci jsem jel po d1 a teda bylo videt ze byt napadl snih, tak auto drzelo a jelo krasne... rozjezdy tez vypadaji tak nejak ze 4x4 pracuje, kontrola prokluzu tez. Automat jsem zkousel ale nemam moznost ho porovnat v podstate s necim jinym nez s automatem z bmw 5 ktere je z roku 93. Zde se mi zdá ale automat krapet tuzsi... ale neridil jsem to bmw uz sakra dlouho tak ze si to mozna pletu... ale zdalo se mi jako bych malickem jen tukl a tam automat se presunul na pozici kterou jsem chtel a tady.. to jde trochu ztezka...
C) nekdo to auto zrejme odsud byl shlednout tez a nekoupil ho z nejakeho duvodu.... pokud by napsal pravy duvod.. bylo by to zajimave (nechapu jak 2 lidi mohou slozit zalohu na jedno auto a aaa se tvari jako by to bylo normalni... aspon ze dali slevu)
D) pri plnych rejdech se mi zda ze pri zataceni vlevo je servo hlucnejsi nez pri zataceni vpravo... tedy jeste s tim musim na parkoviste... a bohuzel se to neprojevilo pri zkusebce v aaa - jde o to ze ten zvuk se ozyva pri (pokud se nepletu) 2. rychlostni stupen, otoceni kol vlevo při akceleraci (no tohle jsem opravdu nezkousel na cerstvem senehu) ale jinak technicky se to auto zda ok - pokud by nekdo byl z brna... kdo by mi mohl pripadne i poradit co a jak.. jak usetrit a ne vyhodit jen penize... budu rad:-) ale to asi kazdy tady:D
E) jak dodelat tempomat:D (asi jedina vec ktera mne vylozene chybi)

ne... tenhle bod budu resit nekdy hodne v budoucnu:D
F) jak se stavite obecne k predelani na plyn - jelikoz kdyz jsem auto prebral melo prumernou spotrebu 18l, po dojezdu do brna (zrejme jsem ale nevyresetoval pc) jsem mel spotrebu 11,5l a to jeste ovlivnenou tim, ze jsem 2x stal na benzince a parkrat zkusil rychlejsi akceleraci....
G) jak nachylne je vubec mistni turbo? spoluzak ma znameho a ten menil turbo pri 100k km a ve volvo servisu to pry brali jako zcela bezny jev... ale taky mel ten nejvykonnejsi benzinak v s70 jestli se nepletu:D (teda mel nejvykonnejsi, ale co za auto presne nevim) :/ nema nekdo vubec poneti co ta "blbost" stoji?
PS: na ten servis se ptam hlavne z duvodu, neb u francouzske defky... brali penize a skoro smrt z toho:/ (tedy nechali mne odjet s autem se zavzdusnenyma brzdama... ze nevedi jak to odvzdusnit bo to neni originalne renault, coz bylo, dale pry na 270k km je to relativne dobre auto... a je sice videt ze bylo pouzivane ale pry je to realny stav... realne pred zborenim jsem ho chtel odprodat a zjistil jsem ze ma pres pul mega:/ pri 350k km byla dalsi kontrola s 250k km a dalsi s 210k km s tim ze kamos to koupil se 190 a ja to od nej kupoval s 230k km:/. spousta dilu tam ale byla jeste z doby vyroby toho auta, bylo dohledano ze bylo vytopene a v zadnem servise nebyli schopni s tim autem neco kloudneho udelat a tak polovinu veci jsem si delal s kamosem na koleni sam (snad se mi na volvu nestane, ze mi predaji auto ktere nastartuje a chcipne... jen pro to ze je zavlhla vaha vzduchu a oni nevedi co zpusobuje to ze to chcipne:/)