Tak to ještě nevíme. Pravdou je, že origo moc nesvítí, tak asi dojde i na něPeťo píše:predne svetla a blinkre nič?
až si vezmeš nový monterky a boty s umytejma nohamamarra píše:jsem rad že to šafrdi nevzdali a že mě v některych okamžicích neukamenovali, ikdyž byly chvíle kdy jsem i utikal z dosahu. některe moje napady byly važně vražedne![]()
ale jsem rad že se to dotahlo až do takovehoto stadia. neni nic snažšího než popřát mnoho klidnych kilometrů.
tak mě napada vždyt ja jsem se ještě v tom voze ani neprojel
No já se držím hesla méně je někdy víceTomas BB, SK píše:Tak asi budem jediny, komu sa cerveny drak nepaci.
nejlepsi negativni reakceLukaso píše:Mě na tom vadí, že to není moje
Přijde mi že pokud někdo věnuje tolik času, úsilí a peněz do takového parádního projektu a s nadšením se chce podělit o radost nesluší se to hned zkritizovat. Pokud se mi to nelíbí taktně mlčím.v.volvo píše:Děkujeme všem,ať už se líbí nebo ne, tuhle koncepci jsme si navrhli, schválili a vytvořili. Nás těší, že vše funguje tak, jak má /něco možná i líp/. Díky za ohlasy a názory.
Lukaso píše:Přijde mi že pokud někdo věnuje tolik času, úsilí a peněz do takového parádního projektu a s nadšením se chce podělit o radost nesluší se to hned zkritizovat. Pokud se mi to nelíbí taktně mlčím.v.volvo píše:Děkujeme všem,ať už se líbí nebo ne, tuhle koncepci jsme si navrhli, schválili a vytvořili. Nás těší, že vše funguje tak, jak má /něco možná i líp/. Díky za ohlasy a názory.
Berte jako názor. Mě osobně by to asi mrzelo, ikdyž o nic nejde
Uživatelé procházející toto fórum: jirka789, Nitty, samuel93, stabur