A ja mám stresy z výmeny prevodovky a pár drobností...
 A ja mám stresy z výmeny prevodovky a pár drobností... 

panove ten motor a obejvak
 panove ten motor a obejvak  to je jedna sperkarska pracicka jaka se casto nevidi, uz se neumim dockat fotek s cometama
 to je jedna sperkarska pracicka jaka se casto nevidi, uz se neumim dockat fotek s cometama  At to slape stejne luxusne jak vypada
 At to slape stejne luxusne jak vypada 

Tak to ještě nevíme. Pravdou je, že origo moc nesvítí, tak asi dojde i na něPeťo píše:predne svetla a blinkre nič?

ale jsem rad že se to dotahlo až do takovehoto stadia. neni nic snažšího než popřát mnoho klidnych kilometrů.
 ale jsem rad že se to dotahlo až do takovehoto stadia. neni nic snažšího než popřát mnoho klidnych kilometrů.

Parádní kus práce a lásky.
 Parádní kus práce a lásky. 

až si vezmeš nový monterky a boty s umytejma nohamamarra píše:jsem rad že to šafrdi nevzdali a že mě v některych okamžicích neukamenovali, ikdyž byly chvíle kdy jsem i utikal z dosahu. některe moje napady byly važně vražedne
tak mě napada vždyt ja jsem se ještě v tom voze ani neprojel

. Okrem interieru, teda, ten je krasny, farby, deaily s citom. Za interier mas u mna 1+
 . Okrem interieru, teda, ten je krasny, farby, deaily s citom. Za interier mas u mna 1+  

.
 .

Vážně paráda...
 Vážně paráda... 

No já se držím hesla méně je někdy víceTomas BB, SK píše:Tak asi budem jediny, komu sa cerveny drak nepaci.
 Na mě moc výrazné
 Na mě moc výrazné 

Některý věci bych třeba udělal jinak, jenže rozdil mezi mnou a váma je že já bych udělal, kdežto v jste opravdu udělali a to se cení
 Některý věci bych třeba udělal jinak, jenže rozdil mezi mnou a váma je že já bych udělal, kdežto v jste opravdu udělali a to se cení  
 nejlepsi negativni reakceLukaso píše:Mě na tom vadí, že to není moje

A celkem pěkná barva kol je třeba tato:
 A celkem pěkná barva kol je třeba tato: 

Přijde mi že pokud někdo věnuje tolik času, úsilí a peněz do takového parádního projektu a s nadšením se chce podělit o radost nesluší se to hned zkritizovat. Pokud se mi to nelíbí taktně mlčím.v.volvo píše:Děkujeme všem,ať už se líbí nebo ne, tuhle koncepci jsme si navrhli, schválili a vytvořili. Nás těší, že vše funguje tak, jak má /něco možná i líp/. Díky za ohlasy a názory.

Lukaso píše:Přijde mi že pokud někdo věnuje tolik času, úsilí a peněz do takového parádního projektu a s nadšením se chce podělit o radost nesluší se to hned zkritizovat. Pokud se mi to nelíbí taktně mlčím.v.volvo píše:Děkujeme všem,ať už se líbí nebo ne, tuhle koncepci jsme si navrhli, schválili a vytvořili. Nás těší, že vše funguje tak, jak má /něco možná i líp/. Díky za ohlasy a názory.
Berte jako názor. Mě osobně by to asi mrzelo, ikdyž o nic nejde
 Mě třeba osobně nevadí si poslechnout i negativní názor, někdy může být opravdu k věci a může sloužit i jako dobrá rada
 Mě třeba osobně nevadí si poslechnout i negativní názor, někdy může být opravdu k věci a může sloužit i jako dobrá rada 

Ale přijít a napsat, hm mě se to teda nelíbí mi přijde
 Ale přijít a napsat, hm mě se to teda nelíbí mi přijde 
 měl jsem v sobě láhev vína a při představě co to asi obnášelo mě to naštvalo
 měl jsem v sobě láhev vína a při představě co to asi obnášelo mě to naštvalo 

a ten zvuk motoru je samet, já myslel, že všechny 850tky cvrdlikaj, ale tato ne e ....
 a ten zvuk motoru je samet, já myslel, že všechny 850tky cvrdlikaj, ale tato ne e .... 

Uživatelé procházející toto fórum: Blade, TMatura