Jo ale jen jeden závod.Roger píše:Samozrejme ten motor je ale komplet prekopany...jine ojnice, ventily, pisty, vacka, vstriky, setrvacnik, spojka, sberne potrubi, sani, vyfukove potrubi, posilene chlazeni, cerpadla, cirkulace oleje...atd atd. pak zvladne i extremni zatizeni v takovych otackach.
jo, jiste, to je mozne s tim se pocita kdyz jsou sponzori, meni se pak nejen motorymartinopel píše:Jo ale jen jeden závod.Roger píše:Samozrejme ten motor je ale komplet prekopany...jine ojnice, ventily, pisty, vacka, vstriky, setrvacnik, spojka, sberne potrubi, sani, vyfukove potrubi, posilene chlazeni, cerpadla, cirkulace oleje...atd atd. pak zvladne i extremni zatizeni v takovych otackach.![]()
hlavně mám pocit,že ten klip je z nějaké hry.doktor píše:To napsal dali a dali tomu rozumí.![]()
Asi to říkali v tom videu, ale já nemám v práci zvukco mě trochu mrzí.
Ale je fakt, že 8500 zní mnohem rozumněji, zase tou kvedlačkou kvedlal celkem svižně, takže rozsah 18500 na kvalt je až mnoho.
Pravda, jsem hluchejkoch píše:rika ze 8 and the half
martin_V90 z Linze?dali píše:Přemejšlím o tom, že se smažu a přijdu sem pod jiným nickem![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé