k S60,T5 - mě to příjde jako perfektně vyvážený kompromis mezi sportovním a pohodlným dálkovým svezením.nechápu jak ti může přijít obyčejná.když na to šlápnu,je to vždy zářez do sedaček,a dá se říct za všech podmínek.kdyz si chci jízdu užívat,jedu spořivě a kochám se krajinou.daawid píše:eLzyx píše:je to prostě nepříjemný při jízdě. A když se tu daawid ptal na rozdí mezi C70 a S60, tak kdo jinej by mu objektivně subjektivně mohl říct, co je lepší.
Já říkám, že C70 je na řízení a požitek z jízdy citelně lepší. Na přesun z bodu A do bodu B je pro uživatele(tj ne řidiče požitkáře) lepší S60. Utlumí kde co, včetně odezvy od předních kol, což je pro mě nežádoucí.
já jsem za tento postřeh velice vděčnej, protože jakákoliv informace tohoto směru je pro mně důležitá.
chystám se vyrazit někam do bazaru a alespon se svézt, abych mohl učinit finální rozhodnutí.
S60 jsem řídil - jako dobrý, pohodlný, ale (a nejsem žádnej řidič závodník, spíš krajinkář, ale i tak) mi to přišlo takový "obyčejný" - možná bych řekl sterilní. Všechno fungovalo super, jelo se mi pěkně, ale tak nějak mi to přišlo jako nuda. Nepotřebuju driftovat zatáčky, nebo jinak vyhledávat adrenalin, ale u mýho starýho pekáče mám víc pocit, že ho řídím, než u tý S60 - tak sem zvědavej na C70. Už sem ve 2 seděl, ale byly to hrozný pekáče, takže nějakou testovací jízdu sem ani nechtěl podnikat, protože sem si nebyl jistej, jestli by se to za rohem nerozsypalo.
jsem trochu zklamanej z interiéru - ten mi přijde v S60 lepší (působí moderněji) a výhled dopředu sem taky čekal lepší. V s60 jsem si zase připadal, jako když řídím obývák. No chce si to zkusit oboje a pak se rozhodnu.
tzn. jakýkoliv info je pro mně fajn
koukám že si z Prahy.stav se a uděláme testovací jízdu.