Zatím jsem s tím jel 225GPS a pocitově to ještě snahu mělo, ale začali se mi v kufru nějak nervózně převalovat plecháče, tak jsem zase zpomalil

Lukaso píše:já mam omezovač na 210???
teď jsem s S60 začal častěji jezdit a musím říct, že C70 mi seděla lépe. Bylo to chlapštější auto. S60 je pro rozmazlený slečinky. Přeposilovaný až hrůza, podvozek houpavej (mám tam nový stabilizátory i tyčky ... takže rozbitý to není), celkově to auto působí těžkopádně, což v kombinaci s předchozím je jaksi ... divné. Ani ty sportovní kožený sedačky mi nesedí. Mám pocit, že se do nich propadám.daawid píše:koukám, že máš v podpisu S60 - můžeš zkusit nějak srovnat C70 a S60 z hlediska komfortu a tak?eLzyx píše:za sebe můžu říct, že absolutní pohodlí si představuju jinak (zhruba jako v S80), ale jezdit každý den 200km s C70 nebylo nepříjemné. Sesle dokonalé, podvozek tuhej a tak se dost rázů přenášelo na karoserii, tj. i na posádku. Nikdy se mi nestalo, že bych z toho vylezl zbitej jak pes. Co mi po cca roce začalo vadit - vyšší hluk v interieru, bezrámy ten aerodynamickej hluk tak dokonale neodstíní. Na druhou stranu - bezrámy jsou frajeřinka
jo a sedacky co masiruji koule bys nechtel? slecinko...eLzyx píše:dá se nastavit účinek posilovače?
16" 205/55. Na Céčku byly akorát (na umírněnou zimní sezonu). Na 17" jsem toho s S60 zatím moc nenajezdil.dali píše:eLzyxi, na jakých jezdíš momentálně kolech? Až tam dáš něco typu 235/35-18 mělo by ti to trochu zpětný vazby dodat. Aspoň stará 70 tak funguje. Na 15" jsi divák, na 16" začínáš mít kontakt s řízením a na 17" teprv auto řídíš.
dali píše:Chápu, že někomu kdo jezdí s benzínovým autem za 6,5 a nejvíc ho zajímá autokosmetika to třeba může přijít divný
teprve to je umenidali píše:Chápu, že někomu kdo jezdí s benzínovým autem za 6,5
205/55 16 na Perfech mám připravený na zimu a jsou to hrozný žvejkačky.. nebaví mě na tom jezditeLzyx píše:16" 205/55. Na Céčku byly akorát (na umírněnou zimní sezonu). Na 17" jsem toho s S60 zatím moc nenajezdil.
Tak mě prostě ignoruj a řeš si svý mindráky na někom jiným, jukoch píše:zvejkacky a kameny, gumove auto, na 15 jsi divak, priposrane jezdeni... (chtel bych videt to nepriposrane)...
nezda se vam ze delate zbytecne z komara velblouda? a to jako docela hodne?
Mám Dunlopy Wintersport 3D a jediný co o nich můžu říct, je že jsou tichý. S GY UG7 se mi snad nestalo, že bych nevyjel... s těma Dunlopama jo.eLzyx píše:si tak říkám, že jsem si měl připlatit za Pirelli Snowsport, ty držely tvar jak šutr. Tyhle Nokiany jsou jak žvejky.
eLzyx píše:je to prostě nepříjemný při jízdě. A když se tu daawid ptal na rozdí mezi C70 a S60, tak kdo jinej by mu objektivně subjektivně mohl říct, co je lepší.
Já říkám, že C70 je na řízení a požitek z jízdy citelně lepší. Na přesun z bodu A do bodu B je pro uživatele(tj ne řidiče požitkáře) lepší S60. Utlumí kde co, včetně odezvy od předních kol, což je pro mě nežádoucí.
Uživatelé procházející toto fórum: f.e.e.t