tak trošku mě uchází význam slzičky za čelním sklem, k čemu to slouží? upozorňuju že nemám autoalarm kde tam bývá umístěna LED od alarmu jak je na obrázku. když jsem to včera zkoumal jen tak přes sklo tak je pod tím krytem uschováno něco červenýho co jako ledka vypadá je to snad jen příprava pro něco?
 tak trošku mě uchází význam slzičky za čelním sklem, k čemu to slouží? upozorňuju že nemám autoalarm kde tam bývá umístěna LED od alarmu jak je na obrázku. když jsem to včera zkoumal jen tak přes sklo tak je pod tím krytem uschováno něco červenýho co jako ledka vypadá je to snad jen příprava pro něco?pak ještě jedna věc. byl u mě kamarád co má S80tku a přišli jsme na jednu zajímavost, když má vytažený klíčky ze zapalování a skusí probliknout světlama tak to funguje bez problému a když potáhne páčku úplně dozadu, kde se za normálních okolností za jízdy natrvalo sepnou dálkový světla, tak se mu rožnou potkávačky a celej zadek, je to snad nějaká závada nebo to tak má bejt? mate mě to v tom že je tam vlastně jak u všech aut přepínač kde si může zapnout parkovačky tak k čemu ta funkce je?

ale notak
 ale notak