vsak problem bol v trubkach, nie? Keby som vedel trasy z VADIS-u, hladalo by sa mi podstatne lepsie a asi by som nebol taky vygulany

, kolko tych benzinovych hadic okolo nadrze vlastne mam. V podstate som identifikoval funkciu iba dvoch - privod a odvod z cerpadla, zvysok mi zostava zahadou

, ale kym funguje tak nezajem. Teda, po odsrobovani tych dvoch plechovych krytov (jeden zakryval cerpadlo a druhy neviem co, asi plavak) som tam nasiel aj abnormalne hrubu hadicu veducu odkialsi niekam, boli na nej 2 klasicke srobovacie SK pasky ktore su dost hrdzave a nevyzeraju ze vydrzia viac ako 2-3 roky, takze sa skor-neskor asi nevyhnem oprave tejto hadice. To ale uz budem asi musiet zlozit nadrz dolu, pristup k nej v podstate nie je ...
Tie koncove plastove bazmeg-y som videl prvy krat, preto sa pytam ako sa maju spravne nasadit a utiahnut aby som nieco neps..l. (nieco ako zodpovedny pubetrak pytajuci sa kamarata alebo skusenej milenky ako sa spravne nasadzuje prezervativ

, aj ked k nemu je aspon navod, co sa tak matne pamatam

) S benzinom nie je sranda, v aute vozim dieta.
Jo , este na tej hadici cerpadlo - palivovy filter je pred filtrom
vsuvka s klasickym ventilom ako na kolese, to je na nejake vypustanie, ci co? Chystam sa tuto nepotrebnu ficurku vyhodit na smetisko dejin ... Dufam ze to nema daku funkciu bez ktorej by som sa v buducnosti nezaobisiel???