Na tyhle stranky mne preloadoval kamarad s novym Prassatem

Co ma akotak utesuje, ze kto by uz len kradol stare auto znacky Volvo, ked ich je malo. To neni jak nahradne diely na VW group, ze tych aut je mraky. Aspon teda si to tak podvedome vnucujemlucki píše:najlepsie zabezpecenie je Kobra, od firmy Zverimex
2002 S60 a navyše v nafte zase nie je až tak nepredajné auto, aj keď sa kradne určite menej ako trebárz Passat. Čo je bezpečné (vzhľadom na vek atď) je to, čo mám v podpise, niekedy ani nezamykám, nie je tam čo ukradnúťMarekV píše:Co ma akotak utesuje, ze kto by uz len kradol stare auto znacky Volvo, ked ich je malo.
Pokiaľ vyruší signál rádia, tak ti je GPS k hounu, kedže funguje jednosmerne, t.j. príjma signál zo satelitu, ale späť neposiela nič. Otázka znie, nakoľko účinne a v akom veľkom rozsahu to vie rušiť...Ing.Magor píše:Co jsem pochopil, tak ta rušička pouze vyrušila signál gsm, ale například sherlog používá k vyhledávání odcizených vozů i radiové vlny a GPS, takže ten by takhle odcizené auto nejspíš našel
To mi připomíná, jak mi taky nějakej zoufalec(i) zkoušel ukrást š100 - vytlačil větračku v řidičovejch dveřích a vzal zevnitř za kliku... Docela bych chtěl vidět ten ksicht, když zjistil že nic - byl to model 70 s klikama ven, kde dveře zamčený klíčem nejdou otevřít ani zevnitřst_Andy píše: a.. jedno rano ma mama budi ze mam auto na strede cesty s dverami dokoran 30m od miesta kde som zaparkoval.. toz tak chlapci z mokrej stvrte v noci tlacili, tlacili a auto bez palca nechytilo no..tak z neho aspon na rychlo vycorovali izolacnu pasku, kondomy a srobovak..
![]()
když ti vyruší ve vlastní rádiové síti nějaké zařízení ... víš jak ho najdeš? Lokalizuješ rušení. A to přesně Sherlog dělá.jaffar píše:Pokiaľ vyruší signál rádia, tak ti je GPS k hounu, kedže funguje jednosmerne, t.j. príjma signál zo satelitu, ale späť neposiela nič. Otázka znie, nakoľko účinne a v akom veľkom rozsahu to vie rušiť...Ing.Magor píše:Co jsem pochopil, tak ta rušička pouze vyrušila signál gsm, ale například sherlog používá k vyhledávání odcizených vozů i radiové vlny a GPS, takže ten by takhle odcizené auto nejspíš našel
to je jaky lupst_Andy píše: tak z neho aspon na rychlo vycorovali izolacnu pasku, kondomy a srobovak..![]()
Naja, tomu je nerozumiem, ja pracujem s GPS nie s rádiomeLzyx píše:když ti vyruší ve vlastní rádiové síti nějaké zařízení ... víš jak ho najdeš? Lokalizuješ rušení. A to přesně Sherlog dělá.
rovno RJ. rozpojis polohu klucika II. ja som mal na prvom volve v dosledku pokazenia zamku vsetky polohy na gombik.doktor píše:jo , vrazit tajný vypínač do mlhovek, nebo vyhřívání zrcátka je frajeřina.
btw. co tím vypínačem rozpojujete? palivové čerpadlo? jiskru?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé