Dezinfekciu spravia komplet za nie veľmi veľa, v každom klíma servise. Oveľa viac sa oplatí zainvestovať do uhlíkového kabínového filtra, a sušič a výparník je tiež vhodné očistiť od machust_Andy píše: nech po vydatnom obede nestipu osadku oci

Dezinfekciu spravia komplet za nie veľmi veľa, v každom klíma servise. Oveľa viac sa oplatí zainvestovať do uhlíkového kabínového filtra, a sušič a výparník je tiež vhodné očistiť od machust_Andy píše: nech po vydatnom obede nestipu osadku oci
potom nedostanes ani prasaciu chripku.Peťo píše:Oveľa viac sa oplatí zainvestovať do uhlíkového kabínového filtra.
na kwiko chrípku som imúnnylucki píše:potom nedostanes ani prasaciu chripku.Peťo píše:Oveľa viac sa oplatí zainvestovať do uhlíkového kabínového filtra.
Na 460TD je to znát že zapne kompresor ale na D5 o tom nevím prostě není cítit kdy zapnedeanoli píše:čerpadlo má pár kW, sepnutí je znát i u silných motorů
Míval jsem 740 s D24 (pouze 60kW) ale s klimou. Při předjíždění nobo do kopce jsem klimu vždy vypínal........
Lucki kontrola a preplnenie klímy nieje až taká položka a ujo v Petržke Ti to za bakšiš spraví.lucki píše:aj 480 ju vypina pri plnom plyne. ale nechce sa mi verit ze je to zdravy stav ked 125kW motor vyrazne ovplyvni zapnutie klimy (navyse ked ho nepouzivam naplno).
uz som ti tu napisal dvakrat, ze to zdrave neni a ty furt niclucki píše:aj 480 ju vypina pri plnom plyne. ale nechce sa mi verit ze je to zdravy stav ked 125kW motor vyrazne ovplyvni zapnutie klimy (navyse ked ho nepouzivam naplno).
wickey píše:uz som ti tu napisal dvakrat, ze to zdrave neni a ty furt niclucki píše:aj 480 ju vypina pri plnom plyne. ale nechce sa mi verit ze je to zdravy stav ked 125kW motor vyrazne ovplyvni zapnutie klimy (navyse ked ho nepouzivam naplno).
ja viem, ale "ano" nie je riesenie.wickey píše: uz som ti tu napisal dvakrat, ze to zdrave neni a ty furt nic
kontakt a kolko je onen baksis?Peťo píše: Lucki kontrola a preplnenie klímy nieje až taká položka a ujo v Petržke Ti to za bakšiš spraví.
ja taak. ma zmiatla ta petrzalka.Peťo píše:Lucki myslel som Mackoviča. Veď on Ti to spraví v pohode, preplní
nie je to pokles vykonu, ide o skubnutie pri zrychlovani (a ano len ked je klima ON). je to cuknutie ako ked mas posahany automat a citis ked ti radi.doktor píše:Lukáš, asi trapná otázka, ale máš pokles výkonu aj keď je klima OFF? Aby sme sa nebavili len o koze namiesto o voze.
Btw, sviečky možeš mať nové jaké chceš, keď máš spečený rozdelovač...
já si stejně myslím, že je to normální. Lehké škubnutí zaznamenám i u novýho prasáta a při rozjezdu se mi díky zapnuté klimatizaci daří i poskočit nebo chípnout motor. Je třeba si uvědomit, že komresor klimatizace opravdu pár těch kW sežere.lucki píše: nie je to pokles vykonu, ide o skubnutie pri zrychlovani (a ano len ked je klima ON). je to cuknutie ako ked mas posahany automat a citis ked ti radi.
Zdravím, mám pravděpodobně úplně stejný problém, při zapnuté klimě při přidání, ať již plynu, nebo na tempomat, to lehce cukne. Také mi to nepřijde "normální". Auto mám krátce, navíc Volvo je to 1., tak nevím ... Máte někdo stejný motor - prosím o zkušenosti!deanoli píše:já si stejně myslím, že je to normální. Lehké škubnutí zaznamenám i u novýho prasáta a při rozjezdu se mi díky zapnuté klimatizaci daří i poskočit nebo chípnout motor. Je třeba si uvědomit, že komresor klimatizace opravdu pár těch kW sežere.lucki píše: nie je to pokles vykonu, ide o skubnutie pri zrychlovani (a ano len ked je klima ON). je to cuknutie ako ked mas posahany automat a citis ked ti radi.
Pokud se však objevilo náhle a předtím to nedělalo tak pak samozřejmě může jít o závadu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé