jen se chci s váma podělit o problém kdy mě autí nechutně cukalo při jízdě. Stávalo se to poslední tejden a to nezávisle na stylu jízdy a bylo jedno jestli je auto studené či nikoli. moje podezření směřovalo na špatný benzín, svíčky, palivovej filtr , nebo voda v benzínu. jenže ani jedno z toho to nebylo. Kluci v Kobylnicích přišli na to že je špatný plynový pedál. Po dojezdu domů, teda spíš doskákání jsem se rozhodl tu sviňskou elektronickou věc vykuchat ven, skusnout rozebrat a mrknout jestli se stím nedá něco udělat popř. vyčistit.

Jéénže, dřív bejvaly kontakty po kterých jezdí snímací kartáčky potaženy mědí takže nebyl problém povrch elektroliticky obnovit. Jenže k mému překvapení jsem objevnul že ony kontakty jsou potaženy uhlíkovou vrstvou, která je totálně seškrábaná a nelze opravit a při proměření jsou dvě ze čtyř kontaktních ploch fatálně K.O.

No nic tak jsem to alespoň přejel čistítkem na kontakty a už vím (zjistil jsem později) že jsem to neměl dělat a s chutí bych se za to nakopal doprdele. tohlencto udělátko jsem opě složil a za spousty sprostých slov vše dal zpět. Autí jsem nastartoval a volnoběh si dělal úplně co chtěl.
Takže pokud se vám něco takového stane tak určitě nedoporučuju do toho rejpat ale radši koupit novej kousek cena je cca 3600,-
A tímto chci velice poděkovat za ochotu a super přístup klukům z Volvoléčebny v Kobylnicích