(....................a ty pak stavět kolem silnic!!!!)

Tak ne, no. Stačí pozlatit.

Ale no tak...Menhir píše:Tomáši, Tvá slova tesat do velkých kamenů......!!!!!!!!!!!!!![]()
(....................a ty pak stavět kolem silnic!!!!)![]()
Tak ne, no. Stačí pozlatit.
tnemec píše:Ale no tak... Nakonec ale co, jsi Menhir, tak si to vytetuj na hruď a posaď se k silniciMenhir píše:Tomáši, Tvá slova tesat do velkých kamenů......!!!!!!!!!!!!!![]()
Čéče........ postav se k tomu jako Chlap!!!wickey píše:hele pepo, sorry, ze jsem ti rozmlatil ksicht, vzdyt za dva dny ti otekly oko zmizi a ty dva zuby ti stejne chybet nebudou. a ted me za takovou prkotinu budou honit cajti, ze pry nejake ublizeni na zdravi bo co..
jak z toho mam vybruslit?
wickey, sorry, ale s timhle přirovnáním jsi fakt mimowickey píše:hele pepo, sorry, ze jsem ti rozmlatil ksicht, vzdyt za dva dny ti otekly oko zmizi a ty dva zuby ti stejne chybet nebudou. a ted me za takovou prkotinu budou honit cajti, ze pry nejake ublizeni na zdravi bo co..
jak z toho mam vybruslit?
takto som dopadol dnes skoro rano. na stanici som mal byt za 10 minut a to na opacny koniec cez mesto trebalo ist. a tam kde bola 70tka som siel 100 nikdy tade nesli policajti. a zrazu za mnou auto a som mal blby tusak len nech sa nespustia majaky a zrazu blik blik a uz ma mali. nastastie chapali moju situaciu ze som bol v casovej tiesni a nehali ma dojist na stanicu ale sli za mnou vyhodil osobu na stanici a riesili to az potom. Dakujem bohu ze fakt sa dalo slusne s nimi jednat lebo mali moznost mi dat pokutu do 650€ zobrat papiere a poslat na preskusanie. dali mi len 50€ + dohovarali. a ako to najust zrovna ked nedodrzim predpisy. inac jazdim viacmenej predpisovo resp. ak prekrocim tak do takej miery aby to bolo ekologicke a ekonomicke a aby som nikoho neohrozilLukaso píše:to jo ale toto pravidlo se v noci na černého passata uplatňuje dost blbě...viděl jsem dvě xenonový světla, což jediný co vylučovalo je BMW a Audi s ledkama...osobně jsem si myslel že to je mazda 6
u nas spravili novelu toho zakona ze ten komu pozicavas auto tak ho musis aj poznat aby si policajtom mohol uviest aj info ohladne nejakeho priestupku. ale si myslim ze je to moja vec komu auto poziciavam.scoff píše:jak to je ted z osobou bliskou mnel vejit zakon že jsi povinen jako majtel vozu vedet kde se pohybuje a tak
a jeste to mnelo dodatek na tu osobu blizkou nevi nekdo jak to ted maji dik
Uživatelé procházející toto fórum: nebel