Tehdy se tuhost kastle začala řešit až v okamžiku, kdy se po projetí výmolu otevřely dveře nebo vypadlo okno...Drtic píše:standa:A co na to tuhost karoserie??

Tehdy se tuhost kastle začala řešit až v okamžiku, kdy se po projetí výmolu otevřely dveře nebo vypadlo okno...Drtic píše:standa:A co na to tuhost karoserie??
Já si to uvědomuji od samého začátku...Ondra. píše: Jsem zastáncem toho že dvojkař je každej volvista, jen si to někteří nikdy neuvědomí
A já mam zase nutkání pořídit si až na to bude ještě nějakýho Sobíka. Buď 900/1 což asi bude nesplněný sen nebo 900/2 či 9000 ale trochu se bojím servisních nákladůTibor77 píše:Kde se vzala tu se vzala, ale byla tam a já se v tu dobu zamiloval do švédských korábů.
jestl máš cash tak neváhej a leť pro ní i za cenu že by rok dva stála v garáži než bys našetřil na nějakou tu renovaci, těhle bylo na světě 300 a jestli není ko nějakej specifickej díl tak je to super nabídkaTibor77 píše:Tak toto jsem dnes našel na netu, a když jsem ještě kouknul na cenu, tak jsem nevěřil vlastním očím a málem jsem spadl ze židle.(viz. odkaz). Nádhera.. Myslím si, že po malé renovaci by byla ozdobou každého srazu.
![]()
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=v1im1i2bpwue
Na rozrůstající se rodiny je právě potřeba TEčko! Poněvadž jinak se dost potomeků vejde už jen do XC90 a ta je, uznejte, nevkusnáTibor77 píše:Jel bych hned, ale nedávno se mi opět rozrostla rodina, takže investiční priority jdou jiným směrem
. Věřím, že se jednou dočkám
No Rosťo FUJ! Vždyť to stejně děláš pro ně, a jakou máš radost jek jsou šikovný.... to co táta rozdělává tři dny rozštípou za deset minut!!!!!jojo píše:Ty by jsi do zrenovovanýho TEčka posadil děti? Ten můj zvěřinec by z toho za půl hodiny nadělal třísky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé