Vtípky a srandičky

...i nemožném! ALE JEN POKUD TO SOUVISÍ S VOLVEM!!! (potažmo evt. s jinými automobily)

VYKECAT SE MŮŽETE V LAMPÁRNĚ!!!
  • Autor
  • Zpráva
Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 15
Příspěvky: 242
Registrován: 15 roků 8 měsíců
Bydliště: Dobříš / Brno
Vůz: V70 2,5TDi I.generace 2000, manuál
Bydliště: Dobříš / Brno
Kontaktovat uživatele:

#401 Vtípky a srandičky

Příspěvek od Bobes »

bych ti doporučil dokument BBC The real heroes of telemark, ostatně doporučuji ho všem. kdo jen trochu rád čundruje, bude mít zřejmě hooodně chutí se tam vydat
_________________
V70 5.2000 I.generace 2.5TDi
několik w353 v různém stavu pojízdnosti, Opel agila 1.2

GDPR_user

#402 Vtípky a srandičky

Příspěvek od GDPR_user »

Kein píše:Zase jsem udělal chybu svého žívota a zase jsem si zapnul Discovery Channel kde právě hraje Ultimate Survival, ten týpek právě chodí někde po zamrzlé tundře a žere ještě teplé syrové játra z jaka a jako perličku na závěr mu vyřízl oko které sežral taky...ten člověk je nechutný, to je tak těžké udělat oheň? Pro něho určitě ne...
Hele syrové játra je delikatesa.To oko bych asi nedal.

Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 98
Příspěvky: 1623
Registrován: 16 roků 4 měsíce
Vůz: S60, 2.4T
Bydliště: Praha 5

#403 Vtípky a srandičky

Příspěvek od lucki »

ale, sak to nemoze byt horsie ako velka bobula hrozna. :D
_________________
teraz: S60, 2,4T '01, 147kw, svetlo modra, 210K km, spotreba 8,8 l/100 km
bolo: S70, 2,4l '98, 125kw, modra metla, 219K km, spotreba 9,89 l/100 km
480_S, 2.0i '94, cerna metaliza, 224K km, spotreba 8.2 l/100 km
440 turbo, 1.7 '89, modra

Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 10
Příspěvky: 118
Registrován: 15 roků 11 měsíců
Bydliště: South Yorkshire, United Kingdom
Vůz: Nissan Almera 1.5 3-door hatch 2003

#404 Vtípky a srandičky

Příspěvek od philcan »

Indická pravidla silničního provozu

· V Indii se jezdí převážně vlevo. To převážně se dá vyložit tak, že vlevo se jede když je levá strana volná, jinak se jede kdekoliv. Protože však levá strana je převážně ucpaná pomalejšími vozidly, jede se převážně vpravo.

· Vozovka má tolik jízdních pruhů, kolik vozidel se vejde vedle sebe. Nepřerušovaná čára slouží v noci k udržení vozidla ve středu vozovky, ve dne je pak zbytečná. Pozor, někdy je bez výstrahy nahrazena nepřerušovanou zídkou, kterou je nutno brát vážně, při jízdě v protisměru za zídkou není kam uhnout.

· Přednost v jízdě na křižovatce má vždy těžší vozidlo před lehčím bez ohledu na to, že vyjíždí z vedlejší silnice. Značek před křižovatkou je minimum a jsou v dezolátním stavu. Věřit tomu, že se jimi někdo řídí, je zaručena cesta k nehodě.

· Přednost v jízdě na křižovatce má ten, kdo ji před druhými vozidly uplatní. Při vjezdu na křižovatku pak není doporučeno se dívat do směru, odkud přijíždějí vozidla. Zbytečně to znejistí řidiče a hrozí uplatnění přednosti druhým vozidlem. Pokud je volná cesta kupředu, pravděpodobně ještě chvíli vydrží.

· Výjimky v přednosti těžšího vozidla lze dosáhnout při dostatečně vysoké rychlosti vjezdu na křižovatku. Platí totiž pravidlo, že kdo má nabouraný předek, zavinil nehodu. Jeho využitím lze donutit i těžší vozidlo k přibrzdění.

· Světelná znamení na křižovatkách platí jen ve dne, v noci se z technických důvodů nevypínají, ale jako by se stalo. Projíždět křižovatkou ve dne na červenou se smí jen pokud má řidič dojem, že nikoho neohrozí. Projíždět křižovatku na zelenou smí řidič jen s ohledem na ta vozidla, která mají dojem, že nikoho neohrožují.

· Jízda na kruhovém objezdu je řízena tím, že přednost mají vozidla přijíždějící, jedoucí po něm i vyjíždějící. Přednost ztrácí ten, kdo zastaví. Při vjezdu na kruhový objezd se doporučuje zamířit okamžitě na vnitřní jízdní pruh, tudy totiž vede nejkratší cesta.

· Předjíždění je základní povinností každého řidiče. Úmysl předjíždět naznačím krátkým houknutím a vybočením do protisměru. Vozidla v protisměru se musí tomuto manévru přizpůsobit.

· Při rovnosti rychlosti předjíždějícího a předjížděného vozidla je předjíždějící vozidlo povinno předjíždění vzdát po nejvýše 2 km jízdy vedle sebe. V případě, že však řidič předjížděného vozidla ocení snahu pokynutím ruky a mírně přibrzdí, lze předjíždění dokončit. Po celou dobu jízdy “kdo z koho” mají vozidla přednost před všemi ostatními vozidly v obou směrech.

· Signalizace při předjíždění lze dát blinkry nebo rukou podle následujících pravidel: blinkr na předjíždění znamená buď “budu předjíždět” nebo “Můžeš předjíždět” a to v závislosti na okolnostech. V případě pochybnosti lze spustit ruku z okna a naznačit “Jedu!” nebo “Jeď”. Obojí se děje mávnutím ruky dopředu, ale trochu jinak.

· Při jízdě v noci musí mít vozidlo rozsvíceno alespoň jedno dálkové světlo, zadní světla jsou též doporučena, ne však povinná. Světla se při míjení vozidel netlumí, řidič se tím připravuje o výhodu lépe vidět. Nevidí-li pro oslnění nikdo nic, lze pro získání výhody nad protijedoucím vozidlem náhle zhasnout všechna světla. Dojem zmizení vozidla určitě donutí protijedoucího řidiče k uklizení se na svojí půlku vozovky.

· Jede-li vozidlo v noci v protisměru nebo jízdní pruhy bezdůvodně mění, je pravděpodobné, že řidič usnul. Pak je nutno zablikat světly a zatroubit. Pokud také zablikal, znamená to, že se probudil. Pokud nezabliká, znamená to, že je na řidiči kam se před ním schová.

· Jakékoliv osvětlení není povinné pro traktory s přívěsem i bez něj, přívěsy nákladních vozidel, rikši motorové i šlapací, volské potahy, cyklisty, krávy a Indové stojící i ležící na vozovce.

· Řidič je povinen za jízdy zůstat na svém místě, aby mohl v případě potřeby zasáhnout do řízení vozidla. Za jízdy je dovoleno ubalovat si cigaretu nebo betelové žváro, snídat, česat se ve zpětném zrcátku, vyplňovat písemnosti, opravovat drobné závady na elektroinstalaci, přerovnávat věci na zadním sedadle a jiné činnosti nevyžadující plné pozornosti.

· Motorové vozidlo je způsobilé provozu na veřejných komunikacích pokud je pohyblivé vlastní silou a má v pořádku houkačku.

· Houkačkou dává řidič znamení když: chce na sebe upozornit, bude předjíždět, zařazuje se zpět, musí brzdit, bude odbočovat, bude couvat nebo couvá, je spokojen, že uviděl někoho známého, je nespokojen, že všichni stojí, je rozhořčen, že je na křižovatce dlouho červená, chce někoho přivolat, zkouší funkci houkačky nebo si jen tak houkne.

· Zpětné zrcátko se nechává sklopené, aby zbytečně nerozšiřovalo profil vozidla nebo je nastaveno tak, aby se v něm řidič viděl a mohl za jízdy upravovat svůj zevnějšek.

· Zastavit vozidlo lze kdykoliv a kdekoliv. Nezůstane-li žádný pruh volný, je to pro ostatní řidiče příležitost k odpočinku a vyzkoušení funkčnosti houkačky.

· Nákladní vozidlo se odstavuje po zastávce k odpočinku nebo poruše tam, kam právě dojelo. Pokud to vypadá na delší dobu, vozidlo se obloží z obou stran do vzdálenosti 50 m v šířce jízdního pruhu balvany v dostatečné velikosti, která je schopna poškodit vozidla, nerespektující zátaras. Do všech škvír vozidla se pak nastrkají ulámané větve, které naznačují, že toto vozidlo opravdu nepojede. U vozidla se doporučuje bariéru rozšířit o další metr, řidič má tím dostatek pohodlí při spánku pod vozidlem.

· Náklad by na vozidle neměl přesahovat rozměry vozidla o více než 1 m do stran a být vyšší než 5 m, dozadu a dopředu rozměry omezeny nejsou. Je-li vozidlo naloženo moc vysoko a náklad padá, je řidič povinen zajistit pomocníka, který za jízdy přesouvá náklad do středu vozidla tak, aby nepadal. Při delší jízdě je pak řidič povinen občas zkontrolovat pomocníka, zda je ještě na vozidle.

· Počet pasažérů v a na vozidle není omezen, vždy však musí zůstat jedno místo pro řidiče, pokud možno poblíž volantu. Cestující, kteří se nevešli dovnitř a stojí zvenku na výstupcích vozidla, jsou povinni se za jízdy držet. Musí mít přitom zajištěno místo alespoň na jednu nohu a držadlo alespoň pro jednu ruku. Pokud za jízdy spadnou, je povinnosti ostatních řidičů je nepřejet, vždyť viděli, že se drží jen tak tak. Spadlý cestující ztrácí nárok na další přepravu a vozidlo není povinno se pro něj vracet.

· Při přepravě vícečlenných rodin na motorce se doporučuje toto uspořádání: na nádrži dítě do 10 let, za ním řidič, za ním další dítě, pak žena s batoletem a za ní na nosiči rance nebo další dítě, popřípadě obojí. V případě, že jede řidič sám s dítětem, toto sedí za ním, má větší prostor k pohybu než na nádrži.

· Pokuty za přestupky jsou základním příjmem policajtů. Řidič by si toho měl být vědom a zbytečně neprotestovat, zvyšuje tím jen pokutu za přestupek. Pokutováno může být jakékoliv vozidlo, které vypadá, že je řidič solventní. Vhodný přestupek se vždy najde, třeba nedání znamení při předjíždění do jiného pruhu. Pokuta je vždy nízká, stačí 20 rupii. Potvrzení se nevydává, čímž se urychlí odbavení řidičů. Dvojice policajtů, z nichž jeden odstavuje vozidla a druhý inkasuje, si musí vydělat na sebe a ještě plnit smluvní podmínky s nadřízenými. Proto se doporučuje, aby měl řidič již předem příslušný obnos připravený, podal ho okénkem ven a pokračoval v jízdě."

Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 10
Příspěvky: 386
Registrován: 15 roků 10 měsíců
Bydliště: Nitra
Vůz: Volvo V60 Polestar (MY2013)
Bydliště: Nitra

#405 Vtípky a srandičky

Příspěvek od BaDDog »

Čítal to nekdo cele?
Fakt mazec..... skoro ako pravidla cest. premávky u nás... :lol: :lol: :lol:
_________________
Volvo V60 / D4 (D5204T3) / TF-80SC / MY2013 / R-design / Polestar (Rebel Blue)

Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 26
Příspěvky: 297
Registrován: 16 roků 9 měsíců
Vůz: S80 103kW 2.435ccm 00'
Bydliště: Hořovice

#406 Vtípky a srandičky

Příspěvek od TOMÁŠ S80 »

Bacha super charged subaru by škoda 120 twin turbo impreza STI WRX WRC 4/4 :palec:
Přílohy
subu škoda.jpg
subu škoda.jpg (25.66 KiB) Zobrazeno 853 x
_________________
VOLVO S80 R.V.2000,Color Blue,Automat,najeto 51000mil 2.4litr GB TP 125kw,CZ TP 103kw,Petrol

Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 10
Příspěvky: 118
Registrován: 15 roků 11 měsíců
Bydliště: South Yorkshire, United Kingdom
Vůz: Nissan Almera 1.5 3-door hatch 2003

#407 Vtípky a srandičky

Příspěvek od philcan »

Koho zaujali pravidla cestnej premavky v Indii, tu je par videi:


... re=related
... re=related

Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 10
Příspěvky: 118
Registrován: 15 roků 11 měsíců
Bydliště: South Yorkshire, United Kingdom
Vůz: Nissan Almera 1.5 3-door hatch 2003

#408 Vtípky a srandičky

Příspěvek od philcan »

Viete, co znamenaju nazvy niektorych aut?

AUDI:
Always Unsafe Designs Implemented
Another Uninformed Driver Insulted
All Unnecessary Devices Installed

BMW:
Big Money Works
Bought My Wife
Brutal Money Waster
Bimbette Motor Weapon
Break My Window
Big Man Wannabe
Big Money Wasted
Broken Money Waster

BUICK:
Big Ugly Indestructible Car Killer
Big Ugly Import Car Killer

CADILLAC:
Crazy And Demented Idiots Like Large American Cars

CHEVROLET:
Can Hear Every Valve Rap On Long Extended Trips
Cheap, Hardly Efficient, Virtually Runs On Luck Every Time
Car Has Extensive Valve Rattle On Long Extended Trips
Car Has Earnhardt Victorious Racing Or Lapping Every Track
Cracked Heads, Every Valve Rattles, Oil Leaks Every Time

CHRYSLER:
Can't Have Refund, You're Stuck Leasing Edsel's Replacement

DODGE:
Drips Oil, Drops Grease Everywhere
Damn Old Dirty Gas Eater

FIAT:
Failure in Italian Automotive Technology
Fix It All the Time
Fix it again, Tony!
Fix it again tomorrow
Feeble Italian Attempt at Transportation

FORD:
Frigin Old Rebuilt Dodge
First On Recall Day
First On Rust and Deterioration
Fix Or Repair Daily
Found On Road, Dead
Fault Of Research and Development
Fast Only Rolling Downhill
Features O.J. and Ron's DNA
Found On Russian Dump
Fraternal Order of Restored DeSoto's
Ford backwards: Drivers returning on foot.
Forward Only, Reverse Defective
Fast On Repair Demands

GEO:
Good Engineering Overlooked

GM:
General Maintenance
Great Mistake
Garage Me

GMC:
Garage Man's Companion
Got A Mechanic Coming?
Generally Mediocre Cars
Got More Crap

HONDA:
Had One Never Did Again

HYUNDAI:
Hope You Understand Nothing's Driveable And Inexpensive...

JEEP:
Junk Engineered, Executed Poorly

KIA:
Kick It Again
Kick Inventors Ass
Korean Intelligence Absent

LINCOLN:
Lousy Implementation, Not Cars Of Luxurious Nature

MAZDA:
Most Always Zipping Dangerously Along
Made After Zero Design Analysis

MERCEDES:
Many Expensive Repairs Can Eventually Discourage Extra Sales

MERCURY:
Many Endless Rattles Create Uncomfortable Road Yacht.

MOPAR:
Most Often Passed At Races
Mostly Old Parts And Rust
Mostly Old Paint And Rust

OLDSMOBILE:
Old Ladies Driving Slowly Make Others Behind Infuriatingly
Late Everywhere
Overpriced, Leisurely Driven Sedan Made Of Buick's Irregular
Leftover Equipment
Old Ladies Drive Slow-Mostly Over Bridges Into Lake Erie

PLYMOUTH:
Police Laugh, Young Men Ogle, All Underestimating This Heap

PONTIAC:
Poor Old Nick Thinks It's A Cadillac

PORSCHE:
Proof Only Rich Suckers Can Have Everything

SAAB:
Send Another Automobile Back
Swedish Automobiles Always Breakdown.
Sad Attempt At Beauty

SATURN:
Sad Attempt To Unload Recycled Nissans

STEALTH:
Speed Trap Equipment Aims Low, Targets Hood

SUBARU:
Screwed Up Beyond All Repair Usually

TOYOTA:
Too Often Yankees Overprice This Auto
Too Often Yuppies Overaccessorize This Auto

TRIUMPH:
The Risk In Useless Machinery Pays Heavily

VOLVO:
Very Odd Looking Vehicular Object
Vehicles Of Low Velocity Owners

VW:
Virtually Worthless

YUGO:
Yearly Undergoes Garage Operations
You'll Utter "Greatly Overpriced"

jarek.krizan
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Servisman
Příspěvků ve vlákně: 67
Příspěvky: 2434
Registrován: 17 roků 9 měsíců
Vůz: S80, 2,4
Bydliště: Zlín

#409 Vtípky a srandičky

Příspěvek od jarek.krizan »

FIAT je ještě : Fehler in ein Teile
_________________
V 740 GL r.v.88 B230F, ZF224HP , bylo V 960 B6304, 150kW s vlaječkou
V S80 , B5244S V 850 B5204

wickey
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 136
Příspěvky: 3745
Registrován: 19 roků 7 měsíců
Bydliště: Bratislava
Vůz: V70 D5 AWD, S60 D5, C70 T5 Cab, XC90 V8
Bydliště: Bratislava - Staré Mesto

#410 Vtípky a srandičky

Příspěvek od wickey »

spis Fehler in alle Teile.
_________________
'01 C70 T5 cabrio - B5234T3, M56LK 176 kW #601 - signal red /// '06 V70 D5 AWD - D5244T4, M66 AWD 136 kW #459 - dawn blue pearl /// '06 S60 D5 - D5244T4, M66 136 kW #459 - dawn blue pearl
'08 XC90 V8 AWD Sport - B8444S, AWTF-80 SC 232 kW #612 - passion red /// '03 S60 T5 - B5234T3, AW55-50SN 184 kW #449 - mistral green metallic

ex: '84 760 GLE TD; '90 940 GLE; '96 850 2.5 20V; '91 440 1.8 K; '98 V70 R AWD; '97 850 R; '00 V70 R AWD, '87 740 GL, '97 850 GLE, '04 S60 R AWD, '98 V70 XC AWD Cross Country, '99 V70 XC AWD Cross Country, '99 S70 2.5 20V, '00 V70 XC AWD Cross Country, '04 XC90 2,5T AWD

karlos
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 4
Příspěvky: 302
Registrován: 16 roků 9 měsíců
Bydliště: Praha
Vůz: S80 3.2
Bydliště: Praha 4

#411 Vtípky a srandičky

Příspěvek od karlos »

Fehler in allen Teilen ...když už
_________________
JE: S80 3,2
BYLO: S80 V8, S60 2,5T AWD, 850R, 850T5, 760TIC, 740TIC a 3x 244GL

wickey
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 136
Příspěvky: 3745
Registrován: 19 roků 7 měsíců
Bydliště: Bratislava
Vůz: V70 D5 AWD, S60 D5, C70 T5 Cab, XC90 V8
Bydliště: Bratislava - Staré Mesto

#412 Vtípky a srandičky

Příspěvek od wickey »

nemcinar...
_________________
'01 C70 T5 cabrio - B5234T3, M56LK 176 kW #601 - signal red /// '06 V70 D5 AWD - D5244T4, M66 AWD 136 kW #459 - dawn blue pearl /// '06 S60 D5 - D5244T4, M66 136 kW #459 - dawn blue pearl
'08 XC90 V8 AWD Sport - B8444S, AWTF-80 SC 232 kW #612 - passion red /// '03 S60 T5 - B5234T3, AW55-50SN 184 kW #449 - mistral green metallic

ex: '84 760 GLE TD; '90 940 GLE; '96 850 2.5 20V; '91 440 1.8 K; '98 V70 R AWD; '97 850 R; '00 V70 R AWD, '87 740 GL, '97 850 GLE, '04 S60 R AWD, '98 V70 XC AWD Cross Country, '99 V70 XC AWD Cross Country, '99 S70 2.5 20V, '00 V70 XC AWD Cross Country, '04 XC90 2,5T AWD

jarek.krizan
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Servisman
Příspěvků ve vlákně: 67
Příspěvky: 2434
Registrován: 17 roků 9 měsíců
Vůz: S80, 2,4
Bydliště: Zlín

#413 Vtípky a srandičky

Příspěvek od jarek.krizan »

ja ja allen, jsem to popletl
_________________
V 740 GL r.v.88 B230F, ZF224HP , bylo V 960 B6304, 150kW s vlaječkou
V S80 , B5244S V 850 B5204

dab
Offline
Příspěvků ve vlákně: 10
Příspěvky: 75
Registrován: 15 roků 10 měsíců
Bydliště: Praha

#414 Vtípky a srandičky

Příspěvek od dab »

Az doted jsem si myslel, že BMW znamena "Busen müssen wackeln" ...
_________________
V70 TDi 1999 - Modřinka po JardoviV Jeden dehet vládne všem, jeden jim všem káže, jeden všechny zahalí, do oblaku sváže!
Kafe kupuju výhradně tady: http://www.primacafe.cz bo je kvalitní a čerstvě pražené. A máme tam dobrý fórum :D

karlos
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 4
Příspěvky: 302
Registrován: 16 roků 9 měsíců
Bydliště: Praha
Vůz: S80 3.2
Bydliště: Praha 4

#415 Vtípky a srandičky

Příspěvek od karlos »

dab píše:Az doted jsem si myslel, že BMW znamena "Busen müssen wackeln" ...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
_________________
JE: S80 3,2
BYLO: S80 V8, S60 2,5T AWD, 850R, 850T5, 760TIC, 740TIC a 3x 244GL

Honza
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Člen VK
Příspěvků ve vlákně: 157
Příspěvky: 5112
Registrován: 20 roků 5 měsíců
Bydliště: České Budějovice
Vůz: V70 D5, 03, man, lah. zelená

#416 Vtípky a srandičky

Příspěvek od Honza »

Bawariše mrdka werke.
A tenhle znáte?
Starej žralok učí mladýho lovit.
Musíš kolem toho človíčka třikrát zakroužit hezky se u toho vynořit, pak se potopit a zase třikrát zakroužit. A pak ho sežereš.
Mladej na to : A nejni to blbost vždyť ho můžu sežrat rovnou.
To jo, ale budeš ho žrát s hovnama.
_________________
V70II D5, 2003 / V850 2,5TDi, '96, použita na orgány

Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 26
Příspěvky: 297
Registrován: 16 roků 9 měsíců
Vůz: S80 103kW 2.435ccm 00'
Bydliště: Hořovice

#417 Vtípky a srandičky

Příspěvek od TOMÁŠ S80 »

Honza píše:Bawariše mrdka werke.
A tenhle znáte?
Starej žralok učí mladýho lovit.
Musíš kolem toho človíčka třikrát zakroužit hezky se u toho vynořit, pak se potopit a zase třikrát zakroužit. A pak ho sežereš.
Mladej na to : A nejni to blbost vždyť ho můžu sežrat rovnou.
To jo, ale budeš ho žrát s hovnama.
co my to děláš já zrovna pil a málem sem si poprskal monitor LCD !!! :twisted: :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) TOMÁŠ S80 dne 13 dub 2009 11:17, celkem upraveno 1 x.
_________________
VOLVO S80 R.V.2000,Color Blue,Automat,najeto 51000mil 2.4litr GB TP 125kw,CZ TP 103kw,Petrol

Lachtan
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Moderátor
Příspěvků ve vlákně: 585
Příspěvky: 5093
Registrován: 18 roků 6 měsíců
Bydliště: PRG
Kontaktovat uživatele:

#418 Vtípky a srandičky

Příspěvek od Lachtan »

ještě že jsi nepil :twisted: :roll: :roll:
_________________
Bestie V70XC-2.5T 20V___ (B5254T) (193hp/5100rpm, 270Nm/1800-5000rpm)__ (r.v. 1998, mod.99)
Modrej V70-2.5 20V _____ (B5254S) (170hp/6100rpm, 220Nm/4700rpm) ______ (r.v. 1997, mod.98)
Zenair CH-701D ___________ (zatím bez motoru, ve stádiu rekonstrukce)_______ (r.v. 2004)
Oliver CPI Oliver City____ (50ccm 2T) (3,2hp/7250rpm, 4,0Nm/5400rpm)_______ (r.v. 2005)

netopyr petr
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 6
Příspěvky: 57
Registrován: 18 roků 2 měsíce
Vůz: Volvo V40 1.8 Modra met B4184S2 2004
Bydliště: MUNCHEN - Germany

#419 Vtípky a srandičky

Příspěvek od netopyr petr »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec: :palec:
_________________
VOLVO 440 GL 1.8I - B18U - 66 Kw. r.v 94 Bila

Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 26
Příspěvky: 225
Registrován: 16 roků 9 měsíců
Bydliště: Opatovice nad Labem
Vůz: S60, 2.4T, 2001, modrá, manual

#420 Vtípky a srandičky

Příspěvek od EarlSin »

BMW je přece Boleslaf motore werke :lol:
_________________
♂ S60 2.4T, 2001, B5244T3 -- 147kW manual :)
Bylo:♂ S40 2.0i 16v, 1997, B4204S -- 103kW/6000ot, 183Nm/4500ot, 1948ccm, manual - KAŠTAN :)
Tchán: ♂ V50 MY06 1.6D, modrámetalíza, manuál, kinetic+

Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 26
Příspěvky: 297
Registrován: 16 roků 9 měsíců
Vůz: S80 103kW 2.435ccm 00'
Bydliště: Hořovice

#421 Vtípky a srandičky

Příspěvek od TOMÁŠ S80 »

Čím se baví piloti?
Přílohy
m se baví.JPG
m se baví.JPG (60.86 KiB) Zobrazeno 747 x
_________________
VOLVO S80 R.V.2000,Color Blue,Automat,najeto 51000mil 2.4litr GB TP 125kw,CZ TP 103kw,Petrol

selap
Ověřený
Offline
Příspěvků ve vlákně: 115
Příspěvky: 1323
Registrován: 17 roků 5 měsíců
Bydliště: Brno
Vůz: V70 III D3 AT '12

#422 Vtípky a srandičky

Příspěvek od selap »

Docela zvláštní S80,ale za tu cenu a s tou barvou
http://www.otomoto.cz/index.php?sect=show&id=C8224254
_________________
V70III D3 aut. 2012
bylo 760 GLE 2.4 TD 1986,V70I 2.4 Tdi 1999, V70II 2.5TDI 01 man.

VanThomas
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 182
Příspěvky: 1194
Registrován: 18 roků 2 měsíce
Vůz: 745 D24T M46+OD 90'
Bydliště: Praha 3

#423 Vtípky a srandičky

Příspěvek od VanThomas »

Obraz(27).jpg
Obraz(27).jpg (82.11 KiB) Zobrazeno 669 x
_________________
V70 B5254T AW50 98'
bylo 745 D24T M46+OD 90'

harlequin

#424 Vtípky a srandičky

Příspěvek od harlequin »

selap píše:Docela zvláštní S80,ale za tu cenu a s tou barvou
http://www.otomoto.cz/index.php?sect=show&id=C8224254
neni tam uz foto... :spat:

Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 10
Příspěvky: 118
Registrován: 15 roků 11 měsíců
Bydliště: South Yorkshire, United Kingdom
Vůz: Nissan Almera 1.5 3-door hatch 2003

#425 Vtípky a srandičky

Příspěvek od philcan »

Poznate ten stary vtip, ze co su to zmiesane pocity... Ak vasa svokra (tchyne) havaruje vo vasom Ferrari. No najhorsi pocit je, ked havaruje vo vasom Volve. Pretoze tej potvore sa nic nestane.
Odpovědět

Zpět na „o všem možném :-)“