Kruciš, žes to neřek, mohls přespat u nás, psal jsem, že pojedem z Práglu. Ještě jsem Ti chtěl volat, ale už jsem se k tomu nějak nedostal... bych si nakopal.yoby píše:kua závidim :?
2hroch32: jj, jsem v pátek večer jel od Márry ze servisu cca 150 km za tmy, sněžení a 10cm sněhu na silnici.. jsem dorazil domu v 10 večer a ráno jsem byl absolutně bez šance vstátNavíc by se to asi moc nelíbilo těm fungl novejm brzdám
No, na čtyřicet jsem se snad ani nerozjel a taky jsem jim to trošku zpřeházel. Do zatáčky to samé. A když mi instruktor říkal, že nemám brzdit tak jsem mu nevěřil. V dalším kole jsem se pekelně soustředil abych vše udělal správně. Ale jak auto začalo jít ven ze zatáčky, tak jsem se stejně neubránil a na brzdu jsem lehce ťuknul. Tyhle reflexy se překonávají opravdu těžko.Bobes píše:celkem mne bavili, když chtěli aby nájezdová rychlost na vyhýbání překážce byla min 45 km/h, ztoho jsem to ani nezbrzdil, natož aby to zatočiloasi je fakt bavilo stavět ty kuželky
Durale, nemáš pravdu. Anebo máš jiný voucher. Na tom mém je napsáno: "Tento poukaz opravňuje jeho držitele k uplatnění slevy v hodnotě voucheru k absolvování kurzu bezpečné jízdy." Ta formulace mi připadá celkem jednoznačná.Takže jste se asi ptali někoho, kdo o tom nemá páru.Dural8 píše:Chtěl bych jenom upozornit že voucher není v hodnotě proklamovaných 2950,- ale to je celková cena kurzu po uplatnění tohoto voucheru!!!
( nechali jsme si to při jeho předávání řádně vysvětlit, takže žádná další návštěva za 1000,- ale 4100,- - cca 1150,- )
Nezbývá než souhlasit :?hroch32 píše:ttoommaasseekk: Ono se to řekne, šlapat na plyn, jenže jak, když auto tak jako tak nezrychlí, neb podkluzujeNavíc jsem to stejně neprojel ani jednou pořádně, a to jsem jednou na tu překážku najížděl krokem – stejně si mrška jela, kam chtěla. Prostě jsem to nezvlád, co si budem povídat, moje řidičské schopnosti jsou ještě horší, než jsem čekal
Ale zato Tvoje žena jela moooc pěkně
Bezpochybyviktorb píše:...(Ale i moje Iva jela pěkne, ne?)
Dopoledne jsem zatáčku ani jednou neprojel v pořádku. Odpoledne mi na jeden průjezd žena Fialku půjčila... a sice s odřenýma ušima a hůř než ona, ale projel jsem ji. Prostě sníh na ledu + těžké auto = bez šance (aspoň pro mě). Poučení z toho je, že si bude dávat ještě větší pozor.viktorb píše:... Taky nevím, jak to šlo těm před námi, ale my měli v zatáčce ještě hodně čerstvého sněhu a tam to šlo projet opravdu jen krokem. Odpojedne už byla ta plocha čistá a úspěšnost průjezdů vyšší (až na toho pána co pořád jezdil rovně).
Takže se sejdem na tom celodenním?
Neboj, ono ti to nedá.Menhir píše:když pojedu fakt ultraopatrně a náhodou(!) to projedu bez větších problémů, tak si toho moc nevyzkouším, ne?
Paráda, dobrá zpráva. Já znám z okolí 2, štos tam ale byl řádnej i bez nich...viktorb píše:Tady je upřesnění k voucherům:
Částka uvedená na voucheru je opravdu SLEVA z ceny Kurzu bezpečné jízdy (4165,-).
Pokud tedy víte o někom, kdo si ho nevyzvednul protože byl informován, že je to cena kurzu, ať kontaktuje Autodrom v Sosonové (http://www.autodrom.cz) a měli by mu ho vystavit znovu.
Voucher je také převeditelný na jinou osobu, takže ho nemusíte nechat bez užitku propadnout. (http://sd.e-ransome.eu/voucherinfo.aspx)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé