"S60" Minisraz 9.7.2008
- Autor
- Zpráva
-
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
A koukám, že chybí společná. Až dorazim domu, tak se po ní podívám a napravim... když už jsme využívali takový super stativ...
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
v tom stativu stále čekají dva páry pseudo spzetek-"ELEANOAR" a "ČÍČA"...asi sem budu muset dát nějaký neodolatelný foto,aby už to zdobilo auto k tomu určený,ne jenom moje plato u zadního oknaAdmit píše:A koukám, že chybí společná. Až dorazim domu, tak se po ní podívám a napravim... když už jsme využívali takový super stativ...
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
fotky sou skvělý!
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
ELEANOAR nebo ELEANOR?al-pacino píše:v tom stativu stále čekají dva páry pseudo spzetek-"ELEANOAR" a "ČÍČA"...asi sem budu muset dát nějaký neodolatelný foto,aby už to zdobilo auto k tomu určený,ne jenom moje plato u zadního oknaAdmit píše:A koukám, že chybí společná. Až dorazim domu, tak se po ní podívám a napravim... když už jsme využívali takový super stativ...
Tohle řeší Grizzly. Během 14 dnů by se měl nakýblovat do Práglu, teď je na školení v Jičíně. Tak netušim.
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Eleanor-to byl jenom překlep...Admit píše:ELEANOAR nebo ELEANOR?al-pacino píše: v tom stativu stále čekají dva páry pseudo spzetek-"ELEANOAR" a "ČÍČA"...asi sem budu muset dát nějaký neodolatelný foto,aby už to zdobilo auto k tomu určený,ne jenom moje plato u zadního okna
Tohle řeší Grizzly. Během 14 dnů by se měl nakýblovat do Práglu, teď je na školení v Jičíně. Tak netušim.
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
už jsem se lekla, že budu přejmenovávat děkujial-pacino píše:Eleanor-to byl jenom překlep...Admit píše:
ELEANOAR nebo ELEANOR?
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
tak mi ukradly drobečka,každej asi víte,jak vypadal,sem nasr.nej,PČR a ani MP nic neodtahly,o ničem nevěděj,nic neřešej,prej si mam za hodinu zavolat a uvidí se co se dá dělat...když ho někdo někde uvidíte,prosím vás,dejte mi vědět,škodný nebudete,díky všem... :!:
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
to si děláš srandu :!: :?: :!: :?: :!: :?: pazoury usekat a středověk na ně.. a kdy a kde? :ryma:al-pacino píše:tak mi ukradly drobečka,každej asi víte,jak vypadal,sem nasr.nej,PČR a ani MP nic neodtahly,o ničem nevěděj,nic neřešej,prej si mam za hodinu zavolat a uvidí se co se dá dělat...když ho někdo někde uvidíte,prosím vás,dejte mi vědět,škodný nebudete,díky všem... :!:
-
- Vůz: Volvo S60 2,4i (2002)
"S60" Minisraz 9.7.2008
A nepůjčil si ho spolubydlič? Myslel jsem, že se nekradou...al-pacino píše:tak mi ukradly drobečka,každej asi víte,jak vypadal,sem nasr.nej,PČR a ani MP nic neodtahly,o ničem nevěděj,nic neřešej,prej si mam za hodinu zavolat a uvidí se co se dá dělat...když ho někdo někde uvidíte,prosím vás,dejte mi vědět,škodný nebudete,díky všem... :!:
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
klíče od něj mám v druhym autě,se kterym jsem v prácy...takže nepučilhonza_S60 píše:A nepůjčil si ho spolubydlič? Myslel jsem, že se nekradou...al-pacino píše:tak mi ukradly drobečka,každej asi víte,jak vypadal,sem nasr.nej,PČR a ani MP nic neodtahly,o ničem nevěděj,nic neřešej,prej si mam za hodinu zavolat a uvidí se co se dá dělat...když ho někdo někde uvidíte,prosím vás,dejte mi vědět,škodný nebudete,díky všem... :!:
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
teď za bílýho dne? volvo??? to se krade?????
nezaparkoval jsi někde jinde? (možná blbost, ale taky možnost. známej takhle několikrát volal cajty)
nezaparkoval jsi někde jinde? (možná blbost, ale taky možnost. známej takhle několikrát volal cajty)
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
To je škandál :ryma: tak to upřímnou....A zbyl ti ten čep s V40 :?:
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
zaparkoval jsem před barákem v Husický na Žižkově,ráno v pul osmý jsem si tam bral prádlo do práce...přes oběd jsem tam letěl,že se stavim na starym bytě pro poštu a auto už tam nebylo,...právě jsem volal znova policajtům,je vyhlášený pátrání,teť už musim jenom čekat...já mam vztek...Admit píše::?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
napRRovokuj,ne teť... :?láďa píše:To je škandál :ryma: tak to upřímnou....A zbyl ti ten čep s V40 :?:
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
:ryma: :ryma: :ryma: to mi je fakt lítoal-pacino píše:tak mi ukradly drobečka,každej asi víte,jak vypadal,sem nasr.nej,PČR a ani MP nic neodtahly,o ničem nevěděj,nic neřešej,prej si mam za hodinu zavolat a uvidí se co se dá dělat...když ho někdo někde uvidíte,prosím vás,dejte mi vědět,škodný nebudete,díky všem... :!:
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
nemohli ho odtáhnout s tím, že seňora datlující numera do systému si šla na oběd a jim to tím pádem nevyjelo? Na žižkově už jsou prý parkovací zóny. Ale nic. Jsou to jen moje fantas-magorický myšlenkový pochody. Doufám, že se to nějak normálně (pokud možno) vyřeší a drobeček se někde zjevíal-pacino píše:zaparkoval jsem před barákem v Husický na Žižkově,ráno v pul osmý jsem si tam bral prádlo do práce...přes oběd jsem tam letěl,že se stavim na starym bytě pro poštu a auto už tam nebylo,...právě jsem volal znova policajtům,je vyhlášený pátrání,teť už musim jenom čekat...já mam vztek...Admit píše::?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
PRRomiňal-pacino píše:napRRovokuj,ne teť... :?láďa píše:To je škandál :ryma: tak to upřímnou....A zbyl ti ten čep s V40 :?:
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
tohle už jsme taky řešil,schodou okolností jsem si odchytil modropruhý prevíty,co dávaly echo odtahovce,v tej ulicy udajně šly,ale nic taovýho tam už nebylo...nemysly si,snažil jsme se udělat maximum co se dalo,... :!: :neutral:Admit píše:nemohli ho odtáhnout s tím, že seňora datlující numera do systému si šla na oběd a jim to tím pádem nevyjelo? Na žižkově už jsou prý parkovací zóny. Ale nic. Jsou to jen moje fantas-magorický myšlenkový pochody. Doufám, že se to nějak normálně (pokud možno) vyřeší a drobeček se někde zjevíal-pacino píše: zaparkoval jsem před barákem v Husický na Žižkově,ráno v pul osmý jsem si tam bral prádlo do práce...přes oběd jsem tam letěl,že se stavim na starym bytě pro poštu a auto už tam nebylo,...právě jsem volal znova policajtům,je vyhlášený pátrání,teť už musim jenom čekat...já mam vztek...
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Si zas ale řikám, drobeček neni zrovna malej, neni zrovna tuctovej a poznávacích znaků měl taky mraky..snad máš šanci. tohle někdo musel chtít na náhradní díly, takže by se musel dřív nebo pozdějc někde vynořit - aukro, sbazar, atd. třeba jen kola nebo tak něco, takovej drobeček se blbě schovává..no doufám a držim palce, budu proklikávat servery kdy se něco někde objeví.. :ryma: :ryma: :ryma: a budu doufat že má admit pravdu a panička to jen nestihla nadatlovat...
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
náhRRadní díly :?: :!: :?: neřikej takový slova :!: :!: :!:Erik850 píše:Si zas ale řikám, drobeček neni zrovna malej, neni zrovna tuctovej a poznávacích znaků měl taky mraky..snad máš šanci. tohle někdo musel chtít na náhradní díly, takže by se musel dřív nebo pozdějc někde vynořit - aukro, sbazar, atd. třeba jen kola nebo tak něco, takovej drobeček se blbě schovává..no doufám a držim palce, budu proklikávat servery kdy se něco někde objeví.. :ryma: :ryma: :ryma: a budu doufat že má admit pravdu a panička to jen nestihla nadatlovat...
-
- Moderátor
- x 1
"S60" Minisraz 9.7.2008
nechceš to radši strčit někam na viditelnější místo na foru s nějakou fotkou, popsaný poznávací znaky a tak? spoustu lidí se po silnici motá a všímaj si
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
tohle mužu až večer,v práci mam omezený možnosti s netem-foto atd,...yoby píše:nechceš to radši strčit někam na viditelnější místo na foru s nějakou fotkou, popsaný poznávací znaky a tak? spoustu lidí se po silnici motá a všímaj si
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
jestli tam něco máš pošli mi to, můžu to tam naházet hned, ale pamatuju si jen že nemáš kliku u spolujezdce, odřený rohy nárazníků a nějakou tu "ďubku" na čelním okně..ať to visí co nejdříval-pacino píše:tohle mužu až večer,v práci mam omezený možnosti s netem-foto atd,...yoby píše:nechceš to radši strčit někam na viditelnější místo na foru s nějakou fotkou, popsaný poznávací znaky a tak? spoustu lidí se po silnici motá a všímaj si
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Díky ti-
je to Model 960 3,0 24v
odřený všechny 4rohy nárazníků,není pravá klika,mírně se ozývá přední náprava na pravý straně,jsou ´tukance na předním okně,
výbava-stěrače světel,kožený interier,kompletně elektronicky ovládané předí sedačky,zámek řadící páky,manualní klimatizace,výškově stavitelný trochu ohmataný volant,vzadu jsou dělený sedačky,má najeto cirka 200500km,alu Mercurius-i rezerva,nebouráno,VINko přiložim večer,nevim co dál,nějak mě nic nenapadá,fotky jsou tady na webu
je to Model 960 3,0 24v
odřený všechny 4rohy nárazníků,není pravá klika,mírně se ozývá přední náprava na pravý straně,jsou ´tukance na předním okně,
výbava-stěrače světel,kožený interier,kompletně elektronicky ovládané předí sedačky,zámek řadící páky,manualní klimatizace,výškově stavitelný trochu ohmataný volant,vzadu jsou dělený sedačky,má najeto cirka 200500km,alu Mercurius-i rezerva,nebouráno,VINko přiložim večer,nevim co dál,nějak mě nic nenapadá,fotky jsou tady na webu