Al-Pacino TomasS80 Dural8 Pinochio elzyx ESIS Honza_S60 Špiritus ERIK850 RDI

Jestli se to zase nenapustilo, tak chvíli po Tobě. eR.Erik850 píše:sakRRa já bych chRRápal lidi..ale doRRazili jsme v pohodě, co ostatní? v kolik se to RRozpustilo?
myslíš v kolik odešla většina, nebo kdy odjel poslední účastník???Erik850 píše:sakRRa já bych chRRápal lidi..ale doRRazili jsme v pohodě, co ostatní? v kolik se to RRozpustilo?
jó tempomat je smRt pro pokutyDural8 píše:No v nejlepším se má přestat, tak si myslim že to byl správně vystihnutej okamžik.
Policajti vlnili, za mě se pověsili a čekali až něco udělám. Tak jsem si dal 50 tempo a hezky se na ně usmíval. Asi pochopili, že se mnou nic nebude a odbočili, ale původní úmysl byl mě zastavit, to se pozná, takovej ten pocit -> jediný auto na silnici v noci a cajti se nějak moc družej![]()
Ostatní snad taky v poho...có?
ses ani nerozloučil, jsem se jel projet tou S90 a pak koukám a ty odjíždíš, tak teda čusŠpiritus píše:Srazík byl dobrej, aspoň jsem některé poznal osobně. Sice jsem bohužel musel vypadnout dřív, ale pokračování taky nebylo špatný
Jsem se rozloučil tak nějak hromadněErik850 píše:ses ani nerozloučil, jsem se jel projet tou S90 a pak koukám a ty odjíždíš, tak teda čusŠpiritus píše:Srazík byl dobrej, aspoň jsem některé poznal osobně. Sice jsem bohužel musel vypadnout dřív, ale pokračování taky nebylo špatný
ano, cca do 18ti hodin to bylo velmi klidné místoraadjek píše:Díky grizzlymu a Admit za gril, koláč a skvěle naložené maso, honzovi za uhlí (nebo kdo to přivezl) a všem za účast.
Myslím, že parkoviště u přehrady se docela osvědčilo jako vhodné, klidné místo...
Tohle parkoviště je si myslim na Pražský poměry perfektní místo, už jenom z toho důvodu, že jsme na něm uskutečnili historicky nejkratší spanilku a příště to můžeme zlegalizovatraadjek píše:Díky grizzlymu a Admit za gril, koláč a skvěle naložené maso, honzovi za uhlí (nebo kdo to přivezl) a všem za účast.
Myslím, že parkoviště u přehrady se docela osvědčilo jako vhodné, klidné místo...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé